Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Wednesday, July 22, 2009

MuKa BoToK.. HaMpEh!!


BOTOK ke BOTOX!!!

Ptg td aku n budak-budak opis sume muka agak2 KETAT.. bukan pasal pakai BOTOX tp pasal keje yg agak2 mengSTRESSkan diri.. ditambah plak dgn MESIN FOTOSTAT yang MABUK.. Jem je kertas nyer... STRESS!!!!




Dalam banyak2 kes td ade satu kes yg buat aku ngan nurul "PELIK". Mulanyer camni, kitorang tgh dalam DILEMA pasal fotostat, ye la nak fotostat sendiri or anta kedai. Kalau fotostat sendiri kitorang punyer STOK kertas dah LOW but kalau anta kedai plak kitorang pikir mane nak cari CASH coz xde duit CASH pun.. setakat RM50 ade la... hmm..



Last2 kitorang decide anta kedai pasal xnak penatkan diri coz org yg pinjam lesen tu kata leh claim but rupe2nyer dia dah bg duit kat someone.. WAT DA "TOOOOT".. cakap la awal2 duit dah ade so x payahla kitorang pening2 kepala...


Time aku ngan nurul pg kedai fotostat kat sec2, nurul dapat SMS "PELIK" dari kak mila.. Kak mila minta maaf.. Pelik sgt2.. time tu timbul rasa sebak(nurul je hehe) n rasa pelik nape tetiba kak mila anta msg mcm tu.. Rupa2nyer kak mila rasa dia TERSALAH CAKAP pasal OVERTIME.. Dia konon melawak pasal"xkan pasal fotostat korang nak OT" the secara kebetulan muka aku ngan nurul jd ketat..



Haha.. rasenye la, time dia ckp tu kitorang tgh stress dgn mesin fotostat + someone suruh stop guna mesin fotostat yg kat opis tu n push suh kitorang g kedai fotostat + muka x besalah someone tu yg wat bodoh pasal dah amik duit dari org pinjam lesen tu... Ish, kebetulan lak kejadian tu berlaku serentak sampai ade yg TERASA HATI.. X terpikir pun pasal marah2 + muka ketat ni..



Kak mila jgn terasa hati tau.. kitorang x terpikir pun mcm tu.. SEMUA INI HANYA KEBETULAN..















1 comment:

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails