Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, July 17, 2009

Semua Cter Dalam Satu!!!

DEMAM!!

Aku rasa cm demam lg.. Hidung ngan tekak ni xpayah ckp la.. penuh dgn sesuatu yg xdpt diungkapkan.. hehe.. tapi salah aku gak nape la aku nak try tgk samapai bila sakit ni leh sembuh kalau x makan sebarang ubat.


BASIKAL POS LAMA!!!

Hmm sok abg aku dtg.. tp aku x rasa pape pun.. yg penting aku nak pau dia sok.. hahaha.. Dia dtg pun pasal nak pg kursus kat bangi.. selain tu dia nak amik basikal pos lama.. Kalau ikut bapak aku, xnaknyer dia jual basikal tu.. Tapi, aku berjaya pujuk mak ayah aku..YEAH!!! Susah seh nak dpt beskal tu.. kat umah aku ade 6 bijik.. Tapi dah buruk la.. huhuhu



HANDPHONE BARU!!!
Sabtu lepas aku ade beli hp baru.. Model Nokia 5800 Expressmusic.. Untuk cover yg aku beli hp, aku trade in hp adik aku pastu aku belikan dia hp baru kat MOBILE FAIR, PKNS Shah alam.. Lagipun dia dok asrama so org lain xtau n x perassan pun kalau dia pakai hp lain.. hehehe.. mcm bagus je.. Masuk hari ni dah dkt seminggu aku pakai hp ni, kakak ngan mak aku x perasan langsung pun.. muahahaha..


TABUNG BEARBEAR KU!!


Yes aku berjaya!!!!! Ni kali ke 2 aku dpt hasil dari tabungan ni.. time2 terdesak xde duit ni berguna sgt time kita xde gaji.. hehehe.. Tapi aku mampatkan lg duit2 tu kat belah badah.. so belah kepala dah kosong.. leh isi duit lagi.. yea yea!!


Thursday, July 16, 2009

Emo!!!

Hari ni aku rase stress gler.. mula2 ok tp bila org ungkit pasal guna line org lain mcm salahkan aku sorang je.. padahal ramai gak yg guna line tu bila org tu xde.. bengang..



Aku sbnarnye rasa cam org xselesa dgn aku bila aku dlm opis.. ye la, aku dok opis pun bkn membawa kepada kejayaan.. hmm.. aku nak berenti keje la..

Lg perkara yg membuatkan aku rasa mcm sampah bila org ungkit pasal kereta.. Aku xpenah ckp pun xleh guna kereta aku.. Bila dia marah2 n asik ckp "Ye la, Orang ni menumpang je" macam aku ni xbg n marah dia pasal tu.. padahal xtepikir langsung pun.. Time org wat aku camni tetiba aku terpikir yg aku ni x layak tuk hdup.. Gler ar!!!


Wednesday, July 15, 2009

Kelakar Tahap Gaban !!!!

Hahaha.. pagi ni aku kne anta pekerja kat sec 13.. aku drive mcm biasa nak g ke sec 13 tu tapi dah separuh jalan baru aku teringat aku x amik kakak cleaner tu dr PKNS.. Terpaksala aku patah balik..


Sampai je aku kat PKNS, aku cter kat kakak cleaner tu.. sampai ke Sec 13 dia gelak lg.. hahaha..

x bleh bla...


Dalam opis plak, naim a.k.a supervisor plak wat lawak.. Dgan muka yg confidence dia leh ckp LIM KOK WING tu "LIK KOK WONG" hahaha.. tersedak2 kitorang ketawa.. hihihihi


Tuesday, July 14, 2009

Lu pikir La sendiri!!!!

Hmm camne nak cari duit ye.. aku try tuk xrasa stress tp bila sorang demi sorang pekerja mula datang dan ugut untuk berenti keje aku mula rasa tertekan... masing2 marah pasal duit xde.. aku rasa ni dugaan yg perlu di telan (chewah ;p).

Akupun x paham nape org yg berjawatan tinggi selalu nak menindas org bawahan.. x penah nak pk pasal org yg sedikit kekurangan taraf hidupnyer.. yg lagi aku x paham nape la org yg dah kaya sanggup buat jahat untuk lebih kaya n lupa kebaikan @ org yg telah bantu tuk org2 kaya ni time dorang susah..

pape pun redha je dgn qada' n qadar..

ape2 je la

Dah dkt 3 minggu aku demam.. adeh seksanye... tapi aku nak tgk bpe lama dmm leh kebah kalau aku x makan ubat.. gler ar mcm akunyer antibody kuat je.. hehehe. Aku rasa aku dmm ni pun aku leh "hu ha" lg.. hihihik..

Abg aku nak dtg sabtu ni.. mcm malas je nak kuar.. tp pk pk balik baik aku kuar pasal aku jumpa dia pun 2@3 bulan sekali je.. pape pun yg penting jgn kuar duit banyak.. gaji xdpt lg ni... huhuhu

New Blog!!

Salam..

Ntah nape aku nak tulis blog hahaha.. ntah2 jap je blog ni.. hehehhe
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails