Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Tuesday, February 26, 2013

Happy Aniversary..

Today rupanye anniversary aku ngan dia.. hahaha.. Lupa2.. almaklumla dah banyak urat putus, urat masuk angin, urat simpul.. kihkihkih.. ni pun ingat sbb tgk kad nikah.. terima kasih jais pasal buat kad nikah.. klau x mau lupa terus.. hahaa

HAPPY ANNIVERSARY
KE 3 TAHUN..

Malam ni mau berdating berempat.. (Papa, Mummy, Irfan & Baby)

Ok bye bye
Woooo.. sudah lama rasanya blog ni bersawang.. ala.. baru 4 bulan je kot.. kihkihkih..

dalam masa 4 bulan ni banyak je aktiviti tp ala.. susah la nak logon blogspot ni (alasan) ahahahah...

ok ok.. sorotan skit2 pasal 4 bulan ni adalah seperti berikut :

******************

13 NOVEMBER 2012 - ZOO NEGARA




Time ni cuti raye ape ntah.. tp yg best sbb dpt bwk budak2 ni g jenjalan kat zoo.. kenal jugak la mereka dgn  binatang2 kat sane.. 

6 DISEMBER 2010 - 1st time irfan masuk ward.. 


haa.. ni kes budak busuk masuk ward pasal demam dah lebih 9 hari.. last2 masuk ward.. nasib baik ade insurans kalau x mau kopak mummy disaat kopak ini.. kne warded 3 hari.. 

12 JANUARI 2012 - Sunway Pyramid time


Kasut boot hijau ni dihadiahkan oleh makyong asal dia cm kesian anak2 sedara dia ni xmo kuar kedai tu selagi x dpt boot itu.. amani pun dpt tp warna pink..


ni plak baby room kat pyramid ni.. ok sangat sesuai tuk mereka sehingga mereka tak mau keluar dr tempat ni.. haishh..

23 JANUARI 2013 - 2nd time irfan masuk ward


ni kali ke 2 dia kne ward.. masalah sama cm lepas tp kali ni dia kne dok berkampung kat spital 5 hari.. mummy rasa cm nak pengsan dok spital lama2.. sbb nye kejenye asik ajak g kedai runcit bawah tu je.. abis duit bg kat kedai tu je.. sabau je la..


akibat bosan dok katil, kat sini gak dia landing.. hmmm...


sementara nak tunggu settle discharge, ni la keje anak beranak ni.. hahaha.. suka tul aku tgk mereka.. kuikuikui

12 FEBRUARI 2013 - Hantu kak limah 2..


Best gler citer ni.. lagi best time tgk kat wayang ni irfan tido.. muahahaha

16 FEBRUARI 2013 - Rambut irfan dicantas.


hahaha.. akhirnya aku menang... bila aku berjaya membawa irfan g potong rambut kat mamak.. walaupun apaknye kecewa tp keselesaan anak lebih penting ye papa.. hikhik

17 FEBRUARI 2013 - Picnic kat ulu yam



Time ni aku mengidam mau picnic.. so berpicnic la kat ulu yam.. ape ek nama tempat ni.. kalau x salah di tepan chalet kot.. x ingat la.. tp best la pasal xde org.. hehe..



Rupa2nye, time ni besday ana @ girlfren icam.. yg bestnye, dah sampai baru icam bgtau ari tu besday anak so kitorang xde la prepare cake ke ape ke so ana yg bawak cake ni sendiri.. sedap ok kek ni..

23 FEBRUARI 2013 - Mereka culik anakku..




Time ni aku tgh kerja, sedar2 bukak facebook tgk mereka dah sampai KL.. amboi, jenjalan xbgtau.. diam2 je.. sedar2 dah sampai muzium negara.. sabau je la.. 

24 FEBRUARI 2013 - Picnic kat Tanjung Harapan



Ni mengidam mau makan nasi kandar kat tepi laut.. macam zaman kecik2 dulu.. ayah slalu bawak kitorang g sini.. aduh.. mengidam bukan2 tp ok pe kan.. 

****************

Boleh x matikan cerita kat sini.. cm malas nak type lagi.. so byebye semua..

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails