Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, September 26, 2009

HuHuHU

AKU MASIH LAGI TERSEKSA..
Member2 Bloggerku yg ku sayang.. huhuhu aku terseksa lg skarang ni... masuk hari ni dah 3 @ 4 hari dah diserang oleh perut yg xselesa sehingga... (kalau baca entri sebelum ni tau la aku sakit ape kan.. hehe)..
Pagi ni tadi aku g Sri andalas.. sib baik x meragam.. AMiNnnnn
Pastu aku g Sg Buloh.. Amboi.. Sakit gak.. Mula2 nak buang yg kecik tp.. bende tu pun kuar skali.. gler la
Pastu aku g TESCO... Wat lg... Xtertahan siot.. lari la aku ke tandas..
Sampai2 umah pun camtu gak.. x tahan...
JADI..
Member2 bloggerku semua, Sape yg ade Cara tuk "MENGHILANGKAN" masalah yg menyerang aku ni... Selain dari makan "POCAI" ye kengkawan... hehehe

Friday, September 25, 2009

aLaMaK!!!

Sudah 3 hari aku diserang CIRIT BIRIT tp itu tidak menghalang aku tuk makan cuma aku yg xleh tahan.. setiap 3.5minit je aku berlari ke tandas.. kalau "pengeluaran itu sedikit pengerasan" aku still leh tahan but aiyoyo lu pikir la sendiri..
Nak kata aku salah makan x jugak pasal yg lain pun makan gak ape yg aku mkn tp aku je yg melampau2 asik nak kuar je..
Ni kalau x kurus ni aku x tau la.. hehehe..
Alamak.. ok ok aku gerak dlu... tandas dah panggill... arghhh..

NeW HoBBy

My new hobby adalah....
Berkebun..
Percaya ataupun tidak.. aku suka bekebun sekarang ni muahahaha. tp xpenat pun cuma penat tgu sayur @ buah2 tu masak je...
Yes!!! aku suka main FARMVILLE kat FACEBOOK... muahahaha... hehehe..
YUHUUUU....

Thursday, September 24, 2009

SeSi MeNdAjAL ApAkKu

semalam kaki ngan tangan ayah aku luka.. so biase la kan tampal le Plaster... hahaha.. korang tgk le plater ape je ade.. Jadi SUPERMAN daaaa. hahaha..
FYI, aku bukan saje bg handyplas ni tp ni je yg tinggal.. yg lain2 dah abis.. ade pun binatang2 punyer plaster.. Baik SUPERMAN kan dari heiwan2 punyer plaster pasal FAIZAL TAHIR pun GLER FANATIK dgn SUPERMAN kan..




SESI MEMUNGGAH!!

Wahahaha.. ari ni abis bilik aku punggah.. hehehe
tgk tgk aku ade katil baru.. muahahah.. yg paling best kuantiti bantal dan bear2 aku same besar dengan katil.. muahaha..
Cadar ipoh mali ok.. kat selangor ni belambak aku beli kat ipoh.. wah konon la nak beli dari luar NEGERI.. hehehe
Dan.. paling penting, bilik aku ade tulis nama kat pintu.. yuhuuu..




Wednesday, September 23, 2009

EntRi SpeciAL--->

Gambar2 kenangan..











Tuesday, September 22, 2009

Raye di Kenny Rogers..

yuhuu... after menghabiskan masa di rumah bakalku.. aku bergerak ke ipoh kerana plan nak mandi air terjun terxjd kerana corum yg lain x balik kenduri + ayah call kate dia ade beli ikan tuk dibakar beramai2.. hehe..
aku ade beli cadar baru tuk katil baru.. yuhuuu.. guna duit raye yg abang aku bg.. yeayea.. (banyak wei duit raye aku) hahaha nak belagak.. yuhuuu..
















RaYa KaT uMaH BaKaL mErTuA

Raya ke-2 aku kne g umah tunang aku kat TRONOH.. hehe.. aiyoo salah time la.. ade ke aku pegi tghari time org makan tghari.. ish ish.. ye la bukan la aku kne masak tp aku kne mkn kat situ... ikan gorng pun sodap.. hahaha.. x tlg masak tp kne tolong kemas la..
Hahaha nak amik hati la konon.. muahaha.. tgk la tahun depan aku malas ke rajin.. kuikuikui..
Hahaa.. sebenarnya ade lg gambar tp adik tunang aku x email lg gambar2 tu.. gambar ala2 studio gler.. hahaha..











PaGi RaYa

Pictures nia mik selepas SOLAT SUNAT HARI RAYA AIDILFITRI.. Disebabkan semua adik beradik + ipar (xde duai pasal aku ade sorang je abg ipar) hehehe.. Tahun ni semua raye Shah Alam, so apo laie.. amik gamber la... tahun dpn insyaAllah camni lg kot.. tp xtau la lg...
Pergh penat gler nak setting camera.. almaklum la xde stand.. so guna pasu2 yg ade tuk jd stand.. huaaaa..
Tahun ni aku bagi duit raye tp.. aku bg belah mak aku je pasal belah apak den sume dah kayo2.. x baek bg org yg kayo2.. hahaha.. padahal aku bg limited je pun... cucu mak chor ngan adik2 sedara aku yg rapat2 je.. yg x rapat mmg xbg la.. kuang kuang kuang..
Whole Family
Lelaki2

Cuba tgk, kami berdiri mengikut ketinggian.. hehe
Me, mak & Mira

Me & kak Yong

Sunday, September 20, 2009

Di MaLaM rAyA!!

Selamat hari raya semua.. okey.. malam2 menjelang raya ni, aku bukan susah nak tido cth mcm malam ni.. eh dah pg la.. ok contoh mcm skarang ni la.. jam dah kul 2.46pg tp aku x tido lg... Aku ngantuk gler ni tp baru balik umah.. tetiba cm nak tulis blog plak.. hehehe
ye la kan, sok balik kg mau sampai isnin kan, so tulis blog.. hahaha
nak tau ari ni aku g mane je.. tgk ek :-
umah (kemas umah + masak)
-
*4.00 ptg* Tesco (cari barang)
-
*6.30 ptg* balik umah (berbuka puasa)
-
*9.30 mlm* PKNS (cari tudung tp x jumpa)
-
*11.50 mlm* balik umah (main bunga api + mercun)
-
*1.30 pg* pegi Uptown 24 (cari tudung + bit crocs)
-
*2.30 pg* balik umah
-
*2.45 pg* tulis blog
-
*3.30 pg* mungkin tido
hehehe.. ok tu je.. tata.. selamat hari raya
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails