Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Wednesday, February 10, 2010

LaYaN




Hadiah Dari Elena

Sangat Comei

BeForE She Leave Me..

Hahaha.. tajuk mcm best je.. ye tawan-tawan, dia akan pergi meninggalkan ku.. hahaha.. Okey ceritanya mcm ni, my best fren since school iaitu TENGKU ELENA will be fly to Australia on 15-02-2010. So before dia fly kne la jumpa kan.. 

Kitorang kuar semalam jalan2 g SUNWAY PYRAMID.. ala bukan jalan2 sgt pun.. siap pusing2 just nak cari PIZZA PAPA JOHN.. jumpa... yay..


ShAh aLaM MaLL aCTiviTieS

Sunday, February 7, 2010

Selepas outdoor, kitorang ke SHAH ALAM MALL.. atas ajakkan mira.. so nak jalan2 je.. but time nak masuk parking dorang nampak banner pizzahut.. ala yg pizza baru tu.. siap ajak makan plak.. so lepas jalan2 kejap terus g makan..

so ni la makanan kitorang.. layan lagi ye.. aku nak g kedai beli makanan jap.. tata

OuTDooR - TamaN TasiK SuK sebelaH maHkaMah

Assalamualaikum tawan-tawan.. hari ni aku g wat outdoor.. heh heh.. tujuan utama adalah untuk amik gambar tuk bunting.. request by en.shamir adnan from http://www.selphya.com/

Sambil menyelam minum air tasik la ye.. hehehe.. alang2 dah dampai melaram ar dgn camera tu sampai bateri hampir kong.. banyak gak la gambar but banyak yg blur.. almaklum la budak baru belajar..

so, layan la gambar2 ni ye..















Update Bilik..

Salam semua.. update bilik aku.. hahaha.. sekian lama xsiap2 lagi.. kelakar tahap gaban.. buat sket pastu berenti sbb wat keje lain.. pastu berenti keje lain masuk bilik tido.. hahaha.. bila dan nak kemas!! kuikuikui

bila tgk sticker kat dinding ni cantik la plak.. haha.. ok ade yg nak tau harga bende ni kan.. to ika: harga sticker ni RM60 beli kat tukul.. pastu td  ika gak bg link org jual sticker tu gak but lain design n saiz sama ye kawan2.. aku order kat org tu 3 set.. tuk aku, mira n yong.. and the cost for 3 set + delivery is RM36.. ok ye.. saya sangat teruju dah agak kecewa sbb kuar RM60/per.. huhuhu..

Lampu itu dari IKEA.. murah je.. tp terang... hehehe

 

Cermin ni pun dari IKEA.. ade lagi 2 plates but xtau nak letak mana..
 

ni la rupa bilik yg baru di siapkan sikittttttttttttttt je.. 

 
 

Ini adalah blog org yg aku katakan itu lawatila blog ni : 

http://jomdeko.blogspot.com/

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails