Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Tuesday, February 22, 2011

Amani Main Gitar..

Serius.. malas nak tulis panjang2..hehehe










MiMiK MuKa Amani

Ni la contoh2 mimik muka amani time org snap gambar dia.. hehehe













~27 weeks~~

Hahahaha gler minah ni nak counting2 hari lak.. kihkihkih.. xde la, saje je kot counting2 sbb tiap2 hari nampak perut cam asik nak membesar dgn sihat plak... lagi 1 baby el plak asik nak tendang kuat2 je.. bukan nak slow2.. lagi2 time mama dia ni penat berjalan ke wat keje ke.. sure2 dia tendang x hingat punyer.. hehehehe.. 

Last week aku ade checkup kat kk.. so cam biasa la dorang amik darah, amik bp, urine test la tp bila sume dah ok nurse tu plak tgk berat bdn.. naik lebih sket la dari sepatutnyer so nurse tu bebel.. dah bebel2 tu nak plak kne refer kat doc ckp aku ni dah berat la baby kang besar la itu la ini la.. 

Masuk2 jumpa doc, doc plak bising kate berat aku naik mendadak katenye (lebih 2kg je pun) so dia pun scan2 la baby ni.. but ok je.. pastu x puashati dia wat graf n normal gak.. Bila dah normal, dia siap kata "baby ok. awak tu yg besar"... huaaaa mmg la aku yg besar pasal lemak2 sume transfer ke aku.. tp baju muat lagi.. hahahaha..

Dah settle ngan doc, kne inject la plak.. aku ingat next appointment baru kne inject rupe2nyer ari tu gak.. benciiiiii.. tp nak xnak kne gak cocok.. kebas2 tangan den.. 

So next appointment aku kne g 18hb mac kat kk n 22hb mac kat demc.. tp skarang ni tetiba cam nak wat 3D scan tp kne g next month la kot bagi cukup 28 minggu.. hikhikhik..


There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails