Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Sunday, June 19, 2011

YaY.. 4 days to GO!!!

Today Muhammad Elshafi Irfan Bin El-Shafawee telahpun berusia 40 hari... so ini bermakna, aku ada lagi 4 hari je pantang.. Tapi kan pelik la plak.. lepak 44 hari tu dah leh mkn cam biase ke? pastu kan leh g jenjalan banyak2 ke? hehehehe.. 

kalau leh wat sume tu aku mahuuuuuu.. nak mkn western la plak.. pastu nak kne cari car seat irfan sebab nanti kemungkinan besar irfan ikut mama dia g keje.. Sementara nak g cari nursery tuk dia.. hmmm... 

Irfan skang pun badan bukan main hantap.. pastu manje plak tu.. camne la nak tinggalkan kat nursery.. hmm.. bapak dia kata tghari dia leh jaga tp camne kalau xleh?? haaaa anta kat mak ngah dia la.. muahahaha...


Aku sepatutnya cuti sampai 9 july tapi atas sebab2 yg pasti aku kne keje start jumaat 1 july tu sebab bos gua g outstation ngan Upper boss.. so xde org la nak wat keje2 beliau.. kuikuikui..

 "Oi bos.. balik dari out station tu aku nak ko beli ape2 tuk aku ngan anak aku.. muahahaha" 
(hahahaha.. bos aku baca blog aku ni.. tapi aku x pedulik.. sila belikan juga.. hahahaha)

Oh Oh yang penting isnin tu aku cuti sebab aku mau balik ke rumah mertuaku.. Gile kalau x balik mau merajuk bapak si irfan tu.. hahahaha.. Tu pun kalau x 1 july tu aku nak balik tp sbb2 diatas aku delaykan ke petang sabtu sebab sabtu tu pun aku keje.. Wut to do... AKU SAYANG BOS AKU!! hahaha.. *sambil mata ke atas tangan dibahu** kuikuikui


There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails