Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, April 30, 2010

Nikah By My OP ~Alfie


Haloooo... ni saje nak share gambar kawen dari my OP iaitu en.alfie..  so layan ye


ni time prepare.. abg lan tgh siapkan aku..

sementara tunggu dorang panggil..

kawan kak yong iaitu si comel dah si kurus.. hahaha.. mak aku sesuka hati je bg nama ni..

fine.. ni before.. 

of coz la ni after kan... hahaha

family belah lelaki ini..

And yg ni plak outdoor pas nikah.. gler panas...

~Kenapa & Mengapa~

tajuk entry mengambarkan perasaan @ situasi manusia... nak tau perasaan yg bermain dalam fikiran?? tgk ni ek...

Happy

Marah

Sedih

Malu2

Berbunga2

Rase cam nak peluk

Rase cam nak cium2

Rase nak tido

Nak kenyit2 je mate ni..


Dan paling penting......

Hahahahaha BARCELONA KALAH!!!... hahahahaha suke suke...

Wednesday, April 28, 2010

~Hati Tersentuh~

skarang banyak masuk dalm tv lagu ni... sedih bila dengar.. baby kne buang... aduhai la...



tapi bila dengar lagu ni plak cam best.. kekadang x rasa cam lagu tuk haiti.. hehehe

Monday, April 26, 2010

Isnin Yang Indah..

Ahaaaa.. tajuk konon gempak... padahal xde kene mengena pun dgn isnin.. dua tiga hari ni aku sangat sakit perut... senang je nak membuang sekali tarik nafas sume dah hilang.. hahahaha...

so far sekarang berat badan aku berkurangan dari bulan lepas.. yay.. tp kne turun lagi.. bukan sebab ape, sebab nak pakai jeans yg cantik2.. haruslah kecikkan sket kan.. hahaha..

yg aku paling x tahan bila org pegang perut aku n tanya "dah ada isi ke?" of cos la dah ade isi kan pasal aku baru lepas makan.. hahahaha.. Bagi aku, cepat ke lambat ke dpt anak tu rezeki.. kalau lambat dapat tu masa nak manja2 bedua ngan laki.. hahaha kalau cepat kang laki tolak tepi sket pasal baby lagi comey.. muahaha

Lagipun skarang ni org berebut2 nak tgk sape hebat cepat dpt baby ke x.. ish.. xbaik tau... hehehe.. so far skarang aku nak kumpul duit nak g bercuti lagi... tp sebelum g cuti mau kumpul tuk pindah umah, beli perabot, bayar hutang, beli baju baru, beli kete baru, beli handphone baru, beli suar baru, beli lappy baru, beli handbag baru, beli kasut baru, ngan beli ape2 je la yg baru.. 

Satu pengajaran yg aku dapat adalah.. JANGAN BELI TIKET PENERBANGAN AWAL-AWAL EVEN TIME TIKET PERCUMA ini adalah kerana TIBA MASA TUK TERBANG, TETIBA DAPAT "PROJEK" N KNE LABUR SEMUA DUIT (time tu nak meminjam sesapa), TP G FLY GAK, KOMPOM KO G FLY TU AKAN JADI KONTROVERSI.. *mulut mmg xleh tutup*

Lagi satu pengajaran, jangan tulis status perkembangan korang kat Facebook.. Benda tu pun leh buat org ckp mcm2 pasal korang.. Contohnya :__________.. x leh tulis takut kontroversi lagi..

Haaaa.. satu lagi.. jangan tulis BLOG yg mcm ni *mcm aku tulis ni*.. nak tau pasal ape... jap lagi tgk ar ade org marah.. hahahaha.. tp kita ada hak tuk tulis, if SEKADAR BACA PASTU BUAT ANDAIAN SENDIRI + TOKOK TAMBAH CERITA TUK MENFITNAH a.k.a BAWAK MULUT tu nasib la kan.. Hidup terkongkong sebab nak jaga hati org MENFITNAH mmg xpayah la kan.. 

Ish.. terpanjang lebar la plak.. ingat nak upload gambar g M***N tu tp x sempat.. adoiii.. connection error la itu la ini la... mcm xnak je diupload.. huaaa..

k la nak  sambung wat keje tp aku sangat ngantuk skarang ni.. mau je tido.....


There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails