Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, February 20, 2010

ApE PenDaPaT anDa???

Masuk tadi dah 4 kali.. aku xnak kawan ngan ko.. ko buat org rasa sakit hati dengan ape yg ko dah buat.. ko fitnah org.. ko buat org lain kne marah sebab mulut ko pastu ko xde rase besalah langsung bile ko tuduh org.. Ko puas hati kan!!!..

XNAK KAWAN NGAN KO!!!! ko g kawan dengan org laen.. tata~

Thursday, February 18, 2010

SinOpsis BudaK kNe DenGGi

ni la budak yg sakit itu.. meh aku cter sket sinopsis sakit dia.. ehem hem :

Pada hari rabu minggu lepas, dia x jawab fon kitorang and usual call awek dia la.. and hari kamis + jumaat try call lg but xdjawab gak so wat bodo la.. ala kitorang call pun pasal nak set time pasal dia kata dia cuti.. of cos ar kitorang kne amik..

but, jumaat tu dia x call + kitorang bz.. rupe2nyer dia ade org yg dah amik.. ish ish ish.. siap g pyramid tu maen ice skating.. ish ish ish.. sampai umah terus weng..

beberapa hari berlalu.. dia demam lagi.. rase kesian bawak g klinik ajwa tempat kak nyah keje.. amik darah and platlet dia 125.. so doc tu suh dtg esoknyer tuk amik drh lagi..

 eh eh.. jap ni dia punya rekod platlet : 

hari 1 *9.30mlm* -125
hari 2 *12.30tghhari* -125
hari 3 *siang* -10++
hari 4 *9.00mlm* - 73 (time ni terus bwk g hospital sg buloh.. )
hari 4 *12.00tghmlm* - 50 (masuk emergency ward)
hari 5 *pagi* - 60
hari 5 *petang* - 66
hari 6 *pagi* - 66
hati 6 *ptg* - 49

esok x tau lagi.. ish ish ish

LaGi GaMBaR PaRTy BuJaNG

2nd Round lepax adelah sesi fotografi.. yg ni kitorang g kat i-city.. kne g siang memandangkan malam mmg xdpt ar kan.. so layan la.. ngantuk tgu gambar nak upload.. anyway.. thanx korang.. aktiviti orang bujang.. hahaha lepas kawen pn leh bujang ape kan kan kan.. ;p

PaRTy BuJaNG


Semalam aka selasa, aku g hangout ngan member2 skolah ku.. party bujang .. hahaha.. actually aku invite sume budak 5PAI but ramai xleyh.. so yg ada hari tu of cos aku, mai, krun, zeyhan and the only apek.. syahrin... serta adik2 mai..

kitorang lepak kat ikea.. ye agak2 bosan coz family punya tempat but we having alot of fun.. ye x kengkawan (*korang komen ar sket kat entry ni.. jgn terlampau silent sgt.. mentang2 korang antara silent readear aku.. hahaha)..

so ni antara gambar2 yg dicapture oleh kami2 semua.. and a lot of thanx to yana n fira coz baik hati jd photographer kami..

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails