Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, October 10, 2009

MoDe HaRi Ni!!

Saya terasa ingin MENDEMAMKAN DIRI..
aiyooo
TaTa

Friday, October 9, 2009

OpErATiOn DaY!!


Today is my dad second operation.. and unfortunatelly when i'm ready to see whut happen inside the room, the worker @ nurse of that clinic didn't call us for the OPERATION WATCH.. but Ponat den prepair diri den tuk tgk darah2 and doktor tu main2 dgn bahagian dalaman ayah aku..
Gambar diatas menunjukkan bahagian badan ayah aku yg dikerat oleh doktor itu.. Belahan yang lama di potong semula untuk jantung plak.. I tried to imagine how the doctor can cut at the same place when the same place only cutted less than a month.. ish ish ish..
But this time, my dad look so weak.. i dont know wut is the reason but i think it's because of the operation.. next, he have to do another operation to take out "COLESTROL" and i thinkthe doctor will cut at the same place.. eeeeeeee so scared and that time i want to see how the doctor do..
So, for those who are "MULUT CAM LONGKANG" yang mengata kitorang anak beranak x jaga bapak aku tu baik minta maaf balik kat kitorang sebab ko bawak mulut la sedara mara lain ingat kitorang x jaga bapak kitorang.. disebabkan FITNAH ko selama ni jugak la banyak MEMORAKPERANDAKAN KELUARGA AKU.. ko tu cakap je banyak tapi bapak aku sakit xde pun ko ngan lain ZIARAH dia.. mentang2 la dia dah senang macam dlu semua x mengaku adik beradik dah.. Nasib baik mmg dunia macam ni.. kalau boleh aku tampar2 muka ko tu dah lama aku tampar2kan tapi sib baik ko lagi tua kalau x..... ish herot berot pipi ko aku tampar.. hahaha
At that place, we CAN'T take pictures... Inside outwe can't snap any picture including SIGNBOARD outside the clinic.. Can anyone tell me why any family member @ patient it self can't snap any picture?? IT'S WIERD rite???
But i'm a good snapper.. hahaa.. and for u gus info, my mum bgtau just a few hours back.. there is a family member of the patient kne marah dgn ade pekerja kat sana sebab xleh snap gambar.. Jap aku wat dialog :-
org keje : Sini tak boleh amik gambar
budak tu : Nape tak boleh?
org keje : peraturan tempat ni
budak tu : takkan gambar signboard tempat ni pun xleh tangkap gambar
org keje : tak boleh
pastu ape jd pastu aku pun x tau pasal mak aku cter tu je.. hehe..
*advice to budak tu - masuk kete pastu snap dari dalam kete.. kan nampak tu.. hehehe

Wednesday, October 7, 2009

New Baby Born!!

Petang tadi kucing nama CECEP tu telah melahirkan anak yang dikandungnya sebanyak 3 ekor.. and yang best nyer sume kaler ITAM.. hehehe
Jadi kemungkinan besar bapak NEW BORN BABY itu adalah KUCING HITAM YANG SELALU ULANG ALIK UMAH AKU TU.. hehe.. xpe bapaknyer "HENSEM" kuikuikui..
nampak x ade 3 ekor.. hehe

2 dari 3 kitten.. so cute..



Lunch!!

Haloooo!!! Today kitorang makan kat SECRET RECIPIES, SACC MALL.. keputusan ini di ambil selepas ada antara kami teringin nak makan PASTA.. so ape lagi teruskan je niat tuk makan tu.. hehehe...
So layan ye gambar2 dibawah ni...
~ ayong, nurul & me~

~kak mila & kak yong~

~iced lemon tea - Nurul & Ayong~

~Iced Blanded Mocha Expresso - Aku~

~Fruit Punch - Kak Mila~

~Iced Lemon Tea Smooth kot - Kak Yong~

~Kebab with Rice - Nurul~

~Beef Lasagna - Aku~

~Fish n Chips - Kak Yong~

~Thai Fried Rice - Kak Mila & Nurul~
Ni la semua makanan yang dimakan and all of this cost us RM120.75.. hehehe.. ok tata

HERBALIFE!

Untuk mengurangkan berat badan!!!


ECPI PRODECT!!

Untuk maklumat lanjut tentang ECPI.. Buzz @ Msg me!!


Tuesday, October 6, 2009

Wedding Card tuk naim!!

This is the look of naim's wedding card.. So how's it? hehehe.. Sila bagi komen anda di sini...


Monday, October 5, 2009

WeDDiNg Card!!

Tadi aku design kad kahwin tuk naim.. I just take 1 - 1.30 hour to design the card.. and tomorow aku upload wedding card tu tuk next entry aku.. hehehe
Hope comment sket ape pandangan tuan2 dan puan2 tentang wedding card tu.. hehe TQ

Eat-ing Day

JADUAL WAKTU MAKAN HARI INI!!
Yoo.. Today is my Eating day.. Sebab aku makan SHAKE pg tadi (standard la as usual kan) and tghari x makan.. But almost 3pm aku g bakery bawah and buy some TUNA SANDWICH.. Late 4pm Nurul ajak g order makanan kat MAT TINGKAT 4 and i order 1 kuey teaw ayam.. hehehe
MASAK MALAM!!
Malam tadi masak ni semua.. tgk list ni :-
1) Telur Rebus Goreng Masak Sambal
2) Sayur Pucuk Ubi Jantung Pisang Masak Lemak
3) Ikan Sebelah Goreng
4) Bihun Goreng
5) Spiral Pasta Goreng
6) Nasi Putih
7) Pulut + Durian + Santan
8) Ikan Bawal Stim Bawang Putih
FRUIT FOR UR HEALTH!!
Eating Durians until i wan to sleep.. I wan eat more untill my eye can't open.. hahaha
Raambutan and Machang also got but Rambutan can make me "BATUK-BATUK" ang Macang only SEDAP when my MOM make "SAMBAL BELACAN MACHANG".. so sedap...
CONCLUSION!!
itu semua makanan yang aku makan dan aku x makan.. Aku just makan durian dan sedikit pasta je td.. Kenyang plak.. hehehe sok aku update lg k.. tata

Hoho

CAYA LAH!!
ni je perkataan yang aku leh katakan sebab aku happy.. hahaha.. Cabaran tetap cabaran n FYI aku berjaya melepasi stage yg pertama iaitu aku dah berjaya tidak makan nasi (tipu la kalau aku x sentuh nasi pasal tiap2 hari kne sendukkan nasi masuk dalam bekas nasi) kikiki..
Hari ni je ( 04-10-2009) aku dah x makan nasi sdah 8 hari.. hua hua hua.. mmg CAYA LA!!.. (kire agak2 kuat iman la)... But aku still xdpt makan lg steamboat yg aku nak masak sendiri.. too bad.. ye la selalu aku rajin nak g TESCO but semenjak dua menjak dompet aku kempis ni aku cam berat nak g sana.. hehe (duit tinggal singgit je.. xkan aku nak korek tabung kot.. ye x?)
Today sangat2 la BZ pasal ramai datang.. Sepatutnya aku ikut kak yong g beraya di rumah BFF dia iaitu MISS NICOL MERAH tapi aku termalas la plak and tetibe mak aku ajak g cari benang kat NYONYA JAHIT TEPI kat Tgkt 1, PKNS..
PastuYong ade ajak pg umah OTHER BFF dia iaitu MISS NANA kat kg pandan but my lovely granny datang bersama2 org ramai td.. hehe.. but kesian ler, opah demam, batuk.. tgk dia pun sedih.. rupe2nyer dari tghari x makan.. kami masing2 x tau sampai la malam time nak dinner tu.. Alahai kesian opah aku.. Patut la sampai pening2 dia.. hmmm
Hmm aku rasa cam nak tido plak.. k la aku nak temankan opah kat bawah..
bye..
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails