Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Monday, October 5, 2009

Eat-ing Day

JADUAL WAKTU MAKAN HARI INI!!
Yoo.. Today is my Eating day.. Sebab aku makan SHAKE pg tadi (standard la as usual kan) and tghari x makan.. But almost 3pm aku g bakery bawah and buy some TUNA SANDWICH.. Late 4pm Nurul ajak g order makanan kat MAT TINGKAT 4 and i order 1 kuey teaw ayam.. hehehe
MASAK MALAM!!
Malam tadi masak ni semua.. tgk list ni :-
1) Telur Rebus Goreng Masak Sambal
2) Sayur Pucuk Ubi Jantung Pisang Masak Lemak
3) Ikan Sebelah Goreng
4) Bihun Goreng
5) Spiral Pasta Goreng
6) Nasi Putih
7) Pulut + Durian + Santan
8) Ikan Bawal Stim Bawang Putih
FRUIT FOR UR HEALTH!!
Eating Durians until i wan to sleep.. I wan eat more untill my eye can't open.. hahaha
Raambutan and Machang also got but Rambutan can make me "BATUK-BATUK" ang Macang only SEDAP when my MOM make "SAMBAL BELACAN MACHANG".. so sedap...
CONCLUSION!!
itu semua makanan yang aku makan dan aku x makan.. Aku just makan durian dan sedikit pasta je td.. Kenyang plak.. hehehe sok aku update lg k.. tata

2 comments:

  1. Ngape kome tak letak gambo. Kalu ada gambo nya betambah ngencis aku...SEDAP bebeno ye pah bedah

    ReplyDelete
  2. bukan sengaje xnak letak gambo tp nanti kak mila mengidam.. cian baby dalam pewut tu.. hahaha.. Time koper durian tu mmg xteringat langsung nak amik gambar + org datang so x sempat la nak snap sanap sane sini.. tu yg letak je senarai makanan..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails