Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, September 12, 2009

CooKiEs'S rEaDy

Assalamualaikum semua yang mengoder biskut saya.. Tempahan anda telah siap..

Order masih lagi dibuka sehingga esok hari jam 11.59malam.. huiyoo. macam best je..

Bagi yang jauh di rompin, tempahan anda akan di pos pada hari isnin sebab kesian posmen. dorang pun nak cuti gak.. ye x syifa.. hhehe

ok ni diattachkan skali gambar biskut yg telah siap.. Gambar yg ni adalah perasa coklat.. SPECIAL REQUEST daripada makcik ku yang jauh nun di sg.buloh..



TERIMA KASIH KERANA MEMBELI BISKUT SAYA.

Sedondon.. Ewahh

Wah wah nak sedondon ke raye ni... hehehe biasa la kan sebelum kawin mesti la nak sedondon la itu la ini la.. lepas kawin susah sket.. silap2 ajak tgk wayang pun x mo.. hahaha.. xpe aku leh g sendiri.. Xde hal la..
Aku beli pun pasal tuan badan punyer baju melayu dah bagi duit suh beli.. so aku beli la.. ye x.. (alamak kne tulis bebaik ni.. Org tu dah baca blog B nyer.. hehehe)
Tapi aku x leh wat baik2 pasal aku x baik..
ABANG KASUT X BELI LAGI.. CAMNE? SAPE NAK SPONSOR NI? hahahaha
Lepas kawin kopak la laki aku.. Tp dah janji nak shopping kat IKEA kan bang.. jgn lupa ye..
Ok.. Kengkawan sila komen jika baju ini tidak lawa.. saya berpendapat baju ini sangat cantik pada realitynyer tapi pada gambarnyer sangat lah tidak lawa seperti realitinyer.. Jadi sila2 la komen ye.. Terima kasih


OK PEGI TIDO SKARANG....




BaaZaR QualiTy HoTeL

~BUTANG BAJU MELAYU~


Butang ni beli tuk ayah, icam n adik.. saje je beli.. Takut x sempat je bg..






Yang ni plak tuk abg aku.. hehehe





~PIN & PENYEPIT~

Saje je beli.. buang duit je..


TERUK X?



~CROCS~


Saje je letak gambar2 ni pasai kasut tu bukan aku punyer.. yg aku beli cume BUTTON dia je... hehehe..


CANTIK X?


CooKieS!!!

COOKIES in PROGRESS

Sebelum berbuka aku wat cookies yg ditempah.. hehehe.. xpe.. walaupun sket org tempah aku ok jer..
pekerja baru.. hahaha

Bakar..

Siap

Ni tuk penghantaran ke ROMPIN..

Friday, September 11, 2009

Khalifah Seksyen 3

Aiyooo...


tadi lepas balik dari subang permai, kitorang g minum kat tempat biasa.. Aku ngan kak yong FULL tp budak bulat tu asik nak makan je.. Dia siap order CHICKEN CHOP lagi tu.. Ish ish

After a few minutes order makanan dan minuman, kitorang order plak ONION RING sbb rasa nak makan tu.. mula2 nak order FRIES but FRIES dah ade dalam CHICKEN CHOP tu so amik je la ONION RING..

Air yang wajib di order.. TEH AIS..

BERBUKA PUASA

Ok.. lg 1 sesi malas tulis..
HAHA.. mmg blog makan ler..
Tiap2 hari makan..

Layannnnn
ikan goreng
sotong sambal
roti boom
Kuih kuih
murtabak ayam + daging
Ape ek nama ni.. masakan jawa..

ni xleh makan.. pasal aku lupa tutup api... huhuhu

Emergency Site Visit

Tadi tghari ade 1 emergency site visit kat dengkil.. perghh.. dpt call je terus gerak...

sambil tgu sempat tgkap gambar kat restoran haji samuri


Ok2.. site vi nak repair urinal.. pergh.. 1st time masuk toilet laki.. muahaha

yang paling penting 1st time gak aku tgk Urinal bowl camni.. hehehe.. Besar gabak..

Thursday, September 10, 2009

One Sweet Day Lyrics - Boyz II Men & Mariah Carey

Sorry I never told you
All I wanted to say
And now it's too late to hold you
'Cause you've flown away
So far away
Never had I imagined
Living without your smile
Feeling and knowing you hear me
It keeps me alive
Alive
[Chorus:]
And I know you're shining down on me from heaven
Like so many friends we've lost along the way
And I know eventually we'll be together
One sweet day
Darling I never showed you
Assumed you'd always be there
I took your presence for granted
But I always cared
And I miss the love we shared
[Chorus]
Although the sun will never shine the same again
I'll always look to a brighter day
Lord I know when I lay me down to sleep
You will always listen as I pray
[Chorus]
Sorry I never told you
All I wanted to say

Wednesday, September 9, 2009

LyRic FoR ToDaY

Endless Love Lyrics - Mariah Carey
My love,
There's only you in my life
The only thing that's right
My first love, (yeah)
You're every breath that I take
You're every step I make
And I
(And I-I-I)
I want to share
All my love with you
No one else will do...
(uuuuuh uuuh)
And your eyes
Your eyes, your eyes
They tell me how much you care
Ooh yes, you will always be
My endless love
Two hearts,
Two hearts that beat as one
Our lives have just begun
And Forever
(Forever)
I'll hold you close in my arms
I can't resist your charms
(no no no no noooo)
And love
and, love
I'll be a fool
For you,
(noney) I'm sure
You know I don't mind
Oh, you know I don't mind'
Cause baby you,
(baby baby baby baby)
You mean the world to me
Oh
I know
I've found in you
My endless love
yeee ee eeeee
Oooh-woow
do do do do do
do do do do do
do do doo doo
Oooh, and love
Oh, loveI'll be that fool
For you,
I'm sure
That You know I don't mind
Oh you know-
I don't mind
And, YES
You'll be the only one
'Cause no one no one can deny
This love
I have inside
And I'll give it all to you
My love
My love, my love
My endless love

MakaNaN.. hUa HuA hUa


Entri ni pun gambar je ek.. malas nak tulis.. hehe
salad ni makan degn thousand island..

sambal belacan EMAK KITE


ikan ape ntah masak asam.. nyum nyum


ikan bawal + ikan sebelah + ikan ape ntah + telur asin sebijik

kerang masak kicap

Sup petola bersama Su'un

CoOkiEs

INI ADALAH IKLAN SKEMA DARIPADA SAYA.. hehehe

Assalamualaikum kepada pengunjung2 blog ini.. adalah dengan ini, saya ZIRAFAHMUDA inin menunjukkan hasil bakaran dan pembuatan terbaru dari saya..

CHOCOLATE CHIP COOKIES..

Merujuk perkara di atas.

Pihak saya telah dan agak2 teringin untuk mengambil order untuk cookies ini.. Harga adalah sebanyak RM 18 tidak termasuk kos penghantaran. Saiz packaging saya ade lah seperti di dalam gambar yang akan saya lampirkan..

Pihak saya mengambil tempahan selama seminggu a.k.a Sehingga hari ahad ini sahaja.. Untuk tempahan, sila comment di dalam entri ini..

Kerjasama dan perhatian dari pembaca semua adalah amat di hargai dan di ucapkan ribuan terima kasih.

Yang benar,

ZirafahMuda.
Penulis Bog





Tuesday, September 8, 2009

MENU HARI INI!!

Hari ni berbuka puasa dengan juadah2 seperti berikut :-
~Nasi Putih~
~Kerabu Pucuk Paku~
~Ikan Sweet & Sour~
~Orange Lemon Chicken~
~Pecal~
~Dasing Salai Masak Lemak~
~Gulai Lemak Pisang~
~Rendang Daging~
~Telur Asin~
~Bihun Sup~
~Mee Kari~
~Pengat Pisang~
~Bubur Sagu~
~Bubur Nasi~
~Kuih Keria a.k.a Kuih Gelang~
~Kuih Kasturi~
~Kuih Tepung Gomak~
~ECPI Water~
~ 100 Plus~


Entri hari ni merupakan gambar2 sahaja.. malas nak tulis

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails