Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, September 11, 2009

Khalifah Seksyen 3

Aiyooo...


tadi lepas balik dari subang permai, kitorang g minum kat tempat biasa.. Aku ngan kak yong FULL tp budak bulat tu asik nak makan je.. Dia siap order CHICKEN CHOP lagi tu.. Ish ish

After a few minutes order makanan dan minuman, kitorang order plak ONION RING sbb rasa nak makan tu.. mula2 nak order FRIES but FRIES dah ade dalam CHICKEN CHOP tu so amik je la ONION RING..

Air yang wajib di order.. TEH AIS..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails