Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, October 17, 2009

WeDDinG AzUa - 3 EdiTioN (Picture ONLY)

~CuTe QisTiNa~





~CUCU MAK CHO~






WeDDinG AzUa - 2 EdiTioN (PICTURE ONLY)

This is pic of me and my mom with funny faces..





WeDDiNG AzUa - 1 EdiTioN (PICTURE ONLY)

Sekitar majlis ala2 malam berinai ....
~keluarga yong nisha~


~ Group dari kampung~




~kami 4 orang ~




~mak cho, wan cik n mak~




~aku - sambil mencari backgrond ala2 spontan~





~ewah~






Celebrating my BirThdaY!!

Thanx to all officemate because celebrating my birthday hehe..

And most thankful to KAK MILA coz bake me MOIST CHOC CAKE even the cake split into 2.. hehehe..

Friday, October 16, 2009

Malam Berinai ke Malam Pakai Inai????

Title entri adalah soalan aku kepada semua blogger.. hehehe

Ni adalah aktiviti yang kitorang wat baru jap td pasal aku baru balik dari umah cik yai sbb azua kawen..

Letak gambar je leh x?? Leh la kan.. Layan
~ni la rupe inainyer (inai pokok)~
~ Tgh touch-up tangan mak yang sebab mak yang langgar ape ntah td~
~aku pegang kejap je inai ni dah merah.. actually aku dah pakai tp lupa nak amik gambar.. sok aku amik gambar k~
~Pantang nampak inai mesti nak pakai.. heheh.. mira xleh coz dia budak sekolah~

~ni jari kak yong etty.. perhatikan betul2 ye.. mereka telah plaster jari mereka untuk dapatkan hasil yang memuaskan.. cewah~

KudaPaN!!

Tadi ayong bawak kerepek yang di dibungkus dengan "penuh kasih sayang" (katenyer la) hehehe..
ni la bende2nyer..
xtau biskut ape
Tart Nenas
ni pun xtau ape bende tp banyak MSG
asam manis
kacang kuda keras
kerepek ubi panjang2
kerepek bawang

Thursday, October 15, 2009

1 year BeForE GeTTinG OLd!!

Today is My BirThDaY!!

I'm 23 years old now..

Hahaha But Still like Teenager.. (mmg teenager pun) muahaha

Happy Birthday too meee!!

KaCaU2 DoDoL

Tadi, bertempat dirumahku telah diadakan satu event yang dipanggil "KACAU DODOL".. hehehe...
so ini adalah dodol yang telah siap dimasak..
Menurut kata2 orang tua-tua dulu, "JANGAN MAKAN @ KIKIS MAKANAN DALAM PERIUK @ KUALI" tapi disebabkan ingin mengelakkan dari membazir @ penat kacau dodol, mak ngan mak chor telah bertungkus lumus mengikis semua sisa-sisa dodol yang ade di dalam kuali itu.. hehehe.. x caye!! tgk gambar bawah ni.. ;p



RumaH TaK BerApA TeRbUka ;p


Lepas keje tadi @ waktu yang telah dijanjikan.. aku, kak yong n nurul g umah kak mila tuk rumah terbuka dia tuk kitorang wanita2 sahaja.. hehe
Menu yang dimasak adalah :
1) Nasi Tomato (terasa la rempah dia.. aku rase sesudu tuk merasa je ;p)
2) Bihun Goreng (Sedap..nyum nyum)
3) Ayam Masak Merah (Nyum Nyum)
4) Sardin Sambal (Marvelous tp mak mertua kak mila yg masak.. hehehe)
5) Salad (ni kak mila basuh je.. kuikuikui)
6) Telur Mata Kerbau (request dari aku n kak yong)
7) Air Oren Pandan (sebab ade rase pandan)
8) Air Teh (kak yong kate sedap sangat.. Free la katakan)
Ni la gambar2 kami disana.. Maaf ye tuan rumah x amik gambar sebab2 yang mmg xdapat dielakkan hehehe..
Gambar2 ni adalah gambar semasa dan selepas makan.. Huhuhu aku plak kat sane bagaikan MANISAN (bak kate kak mila) sebab budak 2 org tu xlepaskan aku.. huhuhu.. macam kembar 3 plak.. hehehe
Cuba tengok gambar no.4, BOBOY sangat la romantik.. hahaha
Anyway.. terima kasih saya ucapkan kepada kak mila a.k.a tuan rumah kerana telah menjemput kami ke rumahnya..



ProDucT ECPI!!


Salam semua.. berikut adalah ubat yang aku beli kat centre USJ and ade 4 ubat yang telah di "CODE" kan dan dibuat sendiri oleh PROF..

Dari KIRI :

H1N1,

COUGH (batuk),

INFLUENZA a.k.a FLU (selsema),

dan

FEVER (demam)

MakaNaN AraB

Semalam lepas balik dari opis, aku ngan yong singgah kat centre ECPI kat seksyen 7 then kak yong ajak g makan kat restoran masakan arab kat seblah kedai ECPI tu.. Kak yong kate sedap tapi aku rase macam x masuk je dengan tekak aku..
Ini adalah restoran yang dimaksudkan:
Makanan yang telah masuk kedalam perut kak yong :
Makanan yang telah hadam dalam perut saya:

tapi ayam dia hari tu mmg sedap.. hehehe.. korang mesti nak tau nama makanan2nyer kan.. tapi malangnyer aku x ingat langsung nama2nya cuma yang aku ingat adalah ayam sahaja.. hehe.. layan ye kawan2..
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails