Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Tuesday, July 20, 2010

~PACKAGE FROM AUSTRALIA~

Last week aku dapat packaging dari australia.. n of coz from my best friend.. TENGKU ELENA.. yay!! best best.. cresit to elle coz belikan something for me.. hehehe.. and i rasa nak balas la.. rasa mcm nak poskan durian.. hahahaha.. kan skarang ni musin durian.. but frozen jugak la.. heheh




Ni la  barang2 yang aku dapt...


:: POSTCARD ::

I suka ur postcard.. hehehe nampak sgt i ni still kebudak2kan even dah kawen kan elle.. hehe!!




:: A.Z.I.R.A ::


~SuBwaY~

Subway... nu pun 1st time aku mkn subway.. siannyer la budak kampung ni.. alahai.. hehehe.. 1 set makan 3 orang.. motif share: sbb xnak membazir.. hehehe


:: SET MAKANAN ::





:: SET PEMAKAN MAKANAN ::




HAHAHAHA!!!

~DisaaT aku MemBatakkan Diri Di PAVILION~

Ahaaaaa.. Aku mmg batak bile pertama kali jejak kaki ke PAVILION.. ye la aku nama je slalu g kl tp nak jejak pavilion tu mmg x la.. Tempat Kasta tinggi... waduhhh..



Oh Oh.. for info, aku ke PAVI coz urusan kerja.. SAmbil2 menjalankan diri.. n the worse thing bout pavi adalah parking nyer.. sangat TUUUTTT.. heheh


~Nasi Ayam Pak MaL Lagi!!~

Salam semua.. ni entri nak pomot nasik ayam pak mal lagi but kali ni kitorang x makan kat gerai seksyen 11 tu.. kitorang mkn kat restoran dia yg kat seksyen 10 tu.. nyum nyum


:: TEH O AIS ::



:: TEH AIS ::



:: NASI AYAM ::


Walaupun makan berkali-kali, aku nak gak makan nasi ayam ni.. Dari dulu nasi ayam ni mcm terbaek.. arghhh
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails