Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Wednesday, March 30, 2011

53 hari lagi!!!!

bukak2 je blog pastu tetiba nak update.. haahha bukan pasal pe pun.. ni sume pasal aku tgk date 53 hari lagi je tinggal tuk due date.. hahahah.. Skarang ni mmg aku dah malas nak update blog.. bukan xde citer tp malas je..

Kalau ikut ade je citer pasal kenduri rumah naim (cukur jambul iman khadija) pastu kitorang lepak2 makan durian kat pantai remis.. Pastu ade je citer pasal luqman xcident kat depan skolah.. pastu banyak lagi la... Tp malas punyer pasal mmg xde la kot nak citer.. hahahahaha

Skarang ni aku cam teringin nak naik cameron tp sebab perut aku dah buncit2 ni kang x pasal2 aku beranak kat sane kang.. dah jd org pahang anak aku ni.. hahahaha.. 

Skarang ni kalau nak jalan jauh2 sure nak kne bawak beg standby kan.. masalahnyer beg si baby el tu dah lama dah ready, mama dia punya beg ade je yg x ready.. Sebenarnya aku pun x sure nak letak ape dlm beg mama si el tu.. Tanya gak kat inck google tp cam ade je yg xpayah nak bubuh.. 

Hmmm... masalah2.. google2 pun sume bende same.. org copy paste je pun.. tp yg aku tau stokin, kain batik ngan baju sejuk kne ade.. hahahaha tul la kot tu... kan kan kan... (kalau ade yg nak menambah item2 yg kne bawak tu leh la share)

Kalau ikut skarang ni aku ok lagi.. last scan pun baby baru 1.6kg kedudukan pun still guling2 lagi.. Esok plak ade check up kat KK7.. aduh kne pegi selang 2 minggu plak.. leceh tul la org ramai.. siap lepas 36 minggu nak kne g lat seminggu.. lagi la aku x gemo.. dengan ramai org nyer.. ish ish.. 

Tp yg ok nyer aku xpayah nak amik darah botol besar tu.. air gule pun xpayah minum g.. cucuk2 pun xpayah.. so paling2 pun amik bp, urine test ngan amik darah hujung jari tu je.. tp aku rase cam aku ade masalah tido skarang ni.. pagi2 masuk opis je sure ngantuk sampai la ke tghari.. padahal malamtu tido nyenyak je.. paling2 pun bangkit g toilet 4 kali je.. tu pun kekadang je yg 4 kali.. 

hmmm.. Xpe2 tahan je.. kate lagi 53 hari je.. pastu kne pantang plak.. NO ICE for me after this.. huaaaaaaaaa... 


There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails