Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, October 14, 2010

~LunCh @ OnLy Mee~~

Aku dipaksa!!! hahahaha.. ni sume abg ton nyer keje.. Dia sebok lobi2 tp xikut pun kitorang sume lunch.. ape la... Malas nak type banyak2.. aku sertakan menu je ye..

EH KORANG!! AKU IKHLAS TAU BELANJE!!

:: Aku Yang Comel::

 Black pepper Rice

Jumbo Watermelon Juice


:: Kak Mila ::

 Kungpo Chicken Rice


:: Incik Pawie ::

 Sambal Prawn

 Air Michele Jackson


:: Nurul & Mura ::

Lemon Chicken Rice

 Asam Boi

Iced lemon tea.. Kak mila pun minum ayor ni.. 

 Bubur Kacang Hijau


~Amani nak g sarapan pagi~











~Lunch @ Sacc~ [TAPAU]

Monday Lunch @ late lunch tapau kat Sacc.. hmm


Paddy field popia



 new york cheese cake


Marble cheese cake

~Dating dihari Minggu Bersama Incik Pawie~~

Ahad lepas aku berdating bersama incik pawie kat Jusco Bukit tinggi.. Al-maklum la shopping mall yg paling dekat ngan umah aku pun mmg si Jusco ni.. Nak xnak jalan gak sebab aku nak tgk wayang.. nak gak tgk wayang.. 

So sampai2 je terus g beli tiket.. Konon nak tgk magika tp sampai2 je aku tgk skrin langsung xde citer magika.. so aku pun tgk la citer jangan pandang blakang congkak 2.. 


Before g masuk wayang, aku g la mkn dulu.. aku ade masa 2 jam sebelum masuk panggung.. 








Lepas dah tgk wayang aku jenjalan satu Jusco tu sampai la lewat petang.. Disebabkan aku MALAS nak masak, aku suh makan dulu kat FOOD COURT tu.. 


Tuesday, October 12, 2010

~Donashi Day~~

Jumaat lepas aku g jenjalan kat SACC.. then tetiba teringin nak makan donashi.. Sambil di "COCOK" oleg kak yong, g la beli.. konon nak beli 18pcs je sbb ade 3 org je.. si kak yong ni menjadi "PEMBAKAR SEMANGAT" suh beli 28 pcs.. 

makan 3 org je.. luar cuma 9 bijik je.. yg lagi 19 bijik tu bawak la balik umah.. Bawak balik pun x abes gak.. aiyooo..

Biase je rasa donasi ni.. ade yg x best (sbb aku x suke) ade gak yg geli2.. hahahaha.. tp yg geli2 tu bg org lain yg makan..




There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails