Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, October 14, 2010

~Dating dihari Minggu Bersama Incik Pawie~~

Ahad lepas aku berdating bersama incik pawie kat Jusco Bukit tinggi.. Al-maklum la shopping mall yg paling dekat ngan umah aku pun mmg si Jusco ni.. Nak xnak jalan gak sebab aku nak tgk wayang.. nak gak tgk wayang.. 

So sampai2 je terus g beli tiket.. Konon nak tgk magika tp sampai2 je aku tgk skrin langsung xde citer magika.. so aku pun tgk la citer jangan pandang blakang congkak 2.. 


Before g masuk wayang, aku g la mkn dulu.. aku ade masa 2 jam sebelum masuk panggung.. 








Lepas dah tgk wayang aku jenjalan satu Jusco tu sampai la lewat petang.. Disebabkan aku MALAS nak masak, aku suh makan dulu kat FOOD COURT tu.. 


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails