Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, August 29, 2009


Lepas site visit kat sabak benam, ayah ajak kitoang balik kg sbb esoknya ade lg 1 site visit kat tempat yang sama.. Kampung lg dekat kalau nak dibandingkan dari Shah Alam.. so dapatlah kitorang teman opah kat kampung mlm tu..

MeNaRa CoNdOnG TeLuK iNtAn






KaMpUnGkU!!!






SeLePaS siTe ViSiT

LeMbu YanG ComOt.. hak hak

ni lembu yang istimewa.. x caya.. tgk warna dia.. belang2 kan..



AwAn- awan yang sangat sangat cantik...

" wahhhhhh.. cantiknyerrrr"







SiTe ViSiT (edition 1) 27-08-2009

Aku malas nak tulis panjang2.. so aku attach gambar je..
SEBELUM


SEMASA

SELEPAS
emmm.. yang selepas kau tulis dalam entri baru pasal kitorang g jalan2 buang minyak kete (ni bapak aku punya keje.. sepelusuk sabak bernam tu dia nak pusing.. adoyai..

Friday, August 28, 2009

iKLaN ChEwiNg GuM

Lepas makan kat mamak tu, kitorang masuk kete dlu .. sementara tgu ayah menyembangkan @ gosip2 bersama rakan2 nya.. maka kitorang pun wat iklan chewing gum.. Kalau nak tau, chewing gum tu free tau.. tuan kedai mamak tu bg free sorang 1.. hehehe





MaMaK TiMe!!!

Ok ok ni makanan-makanan yang kitorang 1 family lepas solat terawih pada malam rabu yg lepas.. nyum nyum..
French Fries with chilli sauce + mayonese
Mozarella Cheese Stix with chilli sauce + mayonese
Kuey Tiaw Cantonese
Taandori Chicken
Fried Mee Hoon
Roti Telur Bawang with Curry dhall + Meat Curry
3 Layer Tea
Neslo Iced
Hot Tea "O"
Iced Tea
Iced Tea "O"

HuJaN...


lalala saje attach gambar awan yang mendung semasa hujan..

sebenarnya cantik awan2 ni.. 3D... tenang je..

Wednesday, August 26, 2009

Im Back!!!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh..
Salam Ramadhan kepada semua pembaca blogku..
(hahah cam ramai je yg baca blog aku ni.. kikiki)
Mula ramadhan sehingga hari ni baru la aku berpeluang utk update blog..
pergh..
banyak seyh halangan nak update blog ni..
aku budget nak update 1st ramadhan kononn nak cter pasal aku jadi KONTRAKTOR atau lebih baiknya ialah BURUH KASAR. ye la aku menyimen lantai kat luar umah..
Tapi malangnya x sempat amik gambar.. ishish
aku budget nak update 2nd ramadhan plak konon nak upload gambar2 awan2 yang cantik ciptaan ALLAH SWT..
tapi lagi malang apabila bila aku nak upload je tetiba PC yang aku guna tu HANG siap dia leh hilangkan sume bende yg ade kat dlm MEMORY CARD aku..
perghh.. sangat sedeyh..
Aku budget lg nak update 3rd ramadhan tp xdapat pasal xde ENTRI disamping TERSANGAT LA BZ.. huhuhu
Aku budget lg nak update 4th ramadhan tp hahaha aku sangat bz xterhingga.. 4 tender yang perlu di isi LAST minutes..
So wut do u think bout it? x ke MENGELUPUR masing2..
dah la yg buatnya cuma beberapa org.. ish.. penat letih sehingga hari ini..
(hahaha padahal 4th ramadhan tu semalam)
Berbuka di office bersama Nurul sbb kitorang je yg stay ptg tu..
Aku budget plak nak update 5th ramadhan and..
Wallahhhhhhhhhh
ini la entri aku.. hahaha..
nanti malam aku update lagi pasal aku mmg nak upload gambar mcm2 dan xde kene mengena.. hik hik hik..
Tata..
Assalamualaikum dan selamat berpuasa
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails