Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, November 20, 2009

AKu!!


Huhuhu Aku demam lagi.. Bukan setakat demam tapi suara dah jadi macam AZHARINA penyanyi tu.. gler GARAU.. Shu shu shu..







Dalam demam2 ni, Semalam bos aku offer RM1,000.00 setiap org kalau ade antara kami 4 org (aku, mura, nurul & makcik mila) leh turunkan berat badan menjadi 60kg dalam masa 2 bulan bermula dari tarikh 23hb November 2009 iaitu hari isnin depan (tarikh ni kitorang sendiri pilih hahaha) dan berakhir pasa 23hb Januari 2010..

Tetapi jika kami x berjaya kami kne bayar kat bos RM120.00 setiap seorang.. muahahha.. Kejam sungguh.. Tapi kami akan berusaha untuk menurunkan berat badan kepada 60kg bukan sebab nak dpt RM1,000.00 tp xnak bg RM120.00 tu kat bos.. bos pun gemuk.. hahaha (ampun bos, nanti raye mintak maaf balik sbb kang ckp anak durhaka.. kuikuikui). Tapi kalau berjaya padan muka bos cari duit bg kitorang.. muahaha..

Ok kawan2 ingat cabaran ni.. jangan lupa niat murni kita tuk pakai KEBAYA a.k.a jadi NENEK KEBAYA masa datang wedding aku.. hahaha..


CHAIYOK CHAIYOK

Wednesday, November 18, 2009

PeMenAnG kE 1000

yuhuu.. this is the emergency bg hadiah tuk pemenang..
Memandangkan yang menang cuma org yg ade kat opis ni je.. so bawak hadiah bg gitu je la.. hehehe
so layan je la hadiah ni.. huhuhu ade gak yg kondem ape aku bg.. nanti next contest baru la bg hadiah gempak.. ni baru 1st contest so terima ye.. hehehe
NORHASHIMURA a.k.a KAK YONG

SHARMILA a.k.a MAKCIK MILA



aLaM PriMa

Last sunday aku ikut kaknyah n abg nyah g tgk umah kat Alam Prima.. The price ok la.. cheap then other apartments around the area..
Nice area.. cantik and selesa bagi org yang berkeluarga kecik la.. cuma rumah ni kat belakang kilang carlsberg.. tapi angin yang bertiup masuk perghhhhhhh sangat best.. muahaha
Mengikut saleman tu, rumah tinggal sket je yg kosong.. lagi 1 yang best, if beli rumah kat situ dapat 2 parking free iaitu 1 kat basement and 1 lg kat parking xde bumbung.. Makin tinggi umah makin mahal la but makin tinggi umah, makin dekat parking yg dia dapat..
Toiletnya cantik... nice.. hehehe.. Master bedroom ade 1 toilet and luar 1 toilet.. Ade 3 bilik kat umah ni..



Monday, November 16, 2009

JumPa Kat YouTube...

Masa aku baca2 blog2 org, aku jumpa this video.. so ape pendapat anda???
Mengikut komen yg aku baca kat youtube tu, those student dah kne buang skola + this video dah jd kes polis.. but tu komen je la..
Dalam dorang MENGHINA solat tu dorang X SEDAR sebenarnya dorang MEMUJI ALLAH..
If tgk date of the video di upload, macam baru coz tarikh upload video tu pada 20 oct 2009.. but xtau la if video ni dah lama ke ape.. hmmm


AmPuN!!

Entri ni tuk ke dua-dua pemenang yang bertuah itu.. Hadiah xdpt dibawa hari ni kerana hadiah x balut lg.. ok ye mak cik mila n kak yong.. kalau rajin malam ni org wrap la hadiah tu..
Hadiah kne wrap, baru la surprise.. muahahaha..
Berat tu nak bawak hadiah tu.. kuikuikui..
Sabar ye wahai makcik2 sekalian.. hehehe.. adios.. tata

Sunday, November 15, 2009

Mura Roger Roasted.. Muahahaha

semalam kitorang wat ayam panggang ala2 kenny roger tp kak yong dah tuka nama ayam tu jadi mura roger.. hahaha
Resipi baling2 je but nyum nyum.. sangat sedap.. muahahaha.. x caya, layan je gambar ni.. nak bg xleh bg tgk leh la.. cium bau pun xdpt den nak nolong.. muahaha.. siap ade 2 jenis sos lagi k..
~ayam-ayam yang telah dihidangkan tanpa sos~

~sedap x?~

~This is mine.. wing~

~Brown Mushroom Sauce~

~Brown Mushroom Blackpepper Sauce~


iKLaN CHAKOi!!!

Ini adalah iklan chakoi.. yuhuuu.. ok ni chakoi yang di promosikan oleh kak yong.. CHAKOI FROZEN ini sedap dimakan begitu saja ataupun bersama sambal bilis dan kaya...
Kalau kengkawan nak tempah cakoi ni, jangan malu atau segan.. bgtau je aku ek dengan meninggalkan komen di entri ni @ pun kat CBOX den.. terima kasih ..
oh ye terlupa suda.. bekas oren tu adelah kepunyaan mak cik mila.. ala kalau korang ingat entri BIRTHDAY CELEBRATION aku kat opis tu yg ade kek coklat tu.. ni la bekasnyer.. baru jumaat ari tu aku pulangkan sbb selalu je terlupa.. hehehe..
So mak cik mila.. terima kasih kerana menerima kelewatan itu.. hehehe




There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails