Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Wednesday, November 18, 2009

aLaM PriMa

Last sunday aku ikut kaknyah n abg nyah g tgk umah kat Alam Prima.. The price ok la.. cheap then other apartments around the area..
Nice area.. cantik and selesa bagi org yang berkeluarga kecik la.. cuma rumah ni kat belakang kilang carlsberg.. tapi angin yang bertiup masuk perghhhhhhh sangat best.. muahaha
Mengikut saleman tu, rumah tinggal sket je yg kosong.. lagi 1 yang best, if beli rumah kat situ dapat 2 parking free iaitu 1 kat basement and 1 lg kat parking xde bumbung.. Makin tinggi umah makin mahal la but makin tinggi umah, makin dekat parking yg dia dapat..
Toiletnya cantik... nice.. hehehe.. Master bedroom ade 1 toilet and luar 1 toilet.. Ade 3 bilik kat umah ni..



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails