Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, December 31, 2009

TemPLatE + LayOuT + New Year

haloooo kengkawan.. pagi tadi aku telah melakukan satu kesilapan dengan penukaran template blog ni.. ye aku sangat berminat dgn 3 column template..

Aku tgk tutorial 3 colum dari blog ceeramon tp bila aku tuka ntah jd pape ntah.. aku rase aku salah masukkan coding kot.. hehehehe.. last2 kat blog ceera tu ade link tuk download template baru, so aku download je la and hilang semua isi2 yg aku dah wat.. gambar2 sume hilang.. hahahaha padan muka aku..

so ape pendapat anda tentang wajah baru blog ni.. OK atau KO ???? hahaha

anyway.. aku nak wish HAPPY NEW YEAR to all.. heh heh.. (sok genap 1thn aku tunang.. perghh ;p )


Wednesday, December 30, 2009

DeMc Lagi..

Semalam aku teman kak nyah g scan kat DEMC coz ari tu dia wat urine test pakai yg jual kat farmasi tu je.. so tis time dia g scan tuk confirmkan yg dia tu pregnant.. wah penantian dekat 8 tahun tu.. tu namanye rezeki..

Bila korang x leh mengandung @ lambat dpt anak, tu namanya xde rezeki.. org slalu kecoh2 kalau xde anak ckp MANDUL.. ish x baek tau.. amik anak angkat kan leh.. hehehe


This time g DEMC xde wat appointment so mmg la lame nak tgu org lagi adoy... tgk yg no 1218 tu time nak daftar.. ade la dekat 15 min gak tgu tu register.. pastu dapat no 0515 tu plak tuk masuk jumpa Dr.Zamri.. perghh.. lame tu.. ade kot dekat sejam.. kalau x pk ade ramai org, mesti aku dah tido kat situ.. ngantuk syeh tgu..


Dalam tunggu2 tu aku nampak nombor org yang di panggil sangat best.. no 1111 bilik 11... hahaha cantik kan.. x lama pastu ade 1 lagi nombor.. 1009 bilik 10.. aku nak tgu sampai jadi no 1010 bilik 10 tapi tetiba nombor kak nyah plak kuar.. so xdpt nak snap gambar 101010 tu.. rugiiiiii..

Tapi lagi rugi kalau aku x masuk skali jumpa doctor tu.. ye la kan, dari mula aku nak tgk ape la rupa bende dalam perut kita.. kalau tgk dalam skrin scanner tu la.. so skarang aku dah nampak mane satu baby time 5 minggu dalam perut.. cuma aku masih confused, baby tu dah ade bentuk ke @ bulat bintik itam tu je.. hmmm..

Pape pun bulan depan aku nak tgk plak camne gambar baby tu.. dah ade tangan ke lum.. hahahaha..





Garden Cafe!!

GarDen Cafe DiSh!!



Fried BeeHoon


Telur Dadar


Nasi Ayam + roasted chicken


Tofuu


Tea "o"


Watermelon juice


Apple Juice

PakLi KopiTiaM

PakLi KopiTiam Dish!!!

Teh Ais

Mee Udang

Nasi Lemak PakLi Special

Nasi Lemon Chicken

Orang tunang

3 hari lepas ade salah seorang sepupuku bertunang.. tp maaf ye gambar xde.. huhuhu.. layan je la gambar yg xberape best ni.. tp budak ni comei kan..





Tuesday, December 29, 2009

CaFe IkEa!!

Ni 1st time aku makan kat ikea tu.. ni kitorang g sabtu hari yg sama dgn nana tunang tu.. atau lebih tepat lagi selepas tunang nana tu.. hehehe

Makanan kat sini leh tahan but lepas makan baru teringat dulu kes pasal usus babi tu.. hmm aku xtau... arghhh..

yg kat atas ni chicken wings.. cedap gak.. heh

ni plak cinnamon bread.. yeakssssss x suka

and this is the famous one.. meatball.. makan dgn chips with brown sause + jem.. nice nice

NaNa BerTunAng (kawan Yong)

Last saturday, selepas aku g kenduri kak anem, aku di ajak oleh kak yong g majlis tunang kawan dia yg nama NANA tu kat KG PANDAN.. wah so cantik makeup dia.. kalau korang nak tau, tukang makeupnye adelah seorang lelaki okeyh.. bukan yg lembut tp xlembut punyer.. sangat cantik..

Dalam banyak2 bende, aku minat kat bunga kat bawah ni.. cantik kan.. nasib baik aku baik ari tu, kalau x aku dah rembat dah bunga tu.. muahahaha ( giler ape sesuka ati je nak rembat org punyer.. dosa)

Org2 dibawah ni adelah "BFF".. eh bukan BFF aku tau tapi yong.. Yang freehair tu adena PREGGY MUMMY.. and yg tengah tu xkawen2 lg same la dgn yg pakai tudung purple tu..

sebenarnya time tangkap gambar ni aku nak rembat bunga tu.. haahaha

tgk... ni la org yg bertunang tu..

Tgk baju dia.. cantik kan..



There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails