Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Tuesday, December 29, 2009

NaNa BerTunAng (kawan Yong)

Last saturday, selepas aku g kenduri kak anem, aku di ajak oleh kak yong g majlis tunang kawan dia yg nama NANA tu kat KG PANDAN.. wah so cantik makeup dia.. kalau korang nak tau, tukang makeupnye adelah seorang lelaki okeyh.. bukan yg lembut tp xlembut punyer.. sangat cantik..

Dalam banyak2 bende, aku minat kat bunga kat bawah ni.. cantik kan.. nasib baik aku baik ari tu, kalau x aku dah rembat dah bunga tu.. muahahaha ( giler ape sesuka ati je nak rembat org punyer.. dosa)

Org2 dibawah ni adelah "BFF".. eh bukan BFF aku tau tapi yong.. Yang freehair tu adena PREGGY MUMMY.. and yg tengah tu xkawen2 lg same la dgn yg pakai tudung purple tu..

sebenarnya time tangkap gambar ni aku nak rembat bunga tu.. haahaha

tgk... ni la org yg bertunang tu..

Tgk baju dia.. cantik kan..



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails