Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, November 28, 2009

ECPI PLUS

Ini adalah air gelombang ECPI versi yang jual kat Highway.. Ok kalau sesapa nak air ECPI PLUS ni xleh dapat kat kami ye. kami xde jual yg ni sebab ECPI PLUS ni cuma ade jual kat HIGHWAY sahaja..
fungsi tetap sama cuma nama je tukar sket sebab masuk highway.. khasiat & kebaikan tetap sama dengan ECPI yg sy jual.. so sesapa nak stok ECPI & produk2 lain selain air sila la hubungi saya ye..
Terima kasih

okey.. seperti yang dijanjikan, entri aku potong pokok kat nilai.. pergh.. penat gler.. ye la dengan panasnyer, hitamnyer.. sangat penat.. but kitorang abis ontime la pasal habis2 je terus hujan menimpa bumi.. caya la...
pokok2 kat sni susah nak potong pasal tinggi lebih 5 kaki and client nak 3 kaki je.. so bayangkan la batang pokok dah liat susah nak potong.. perghh ayat x bley blah..
pokok yang kecik warna merah tu plak dorang duh potong 3 kaki gak tp pokok tu x sampai 3 kaki pun.. camne tu? nak cantum xleh so jalan yg diambil adelah meratakan ketinggian pokok tu je.. ish ish ish
tp yg x bestnyer adelah, one of the cleaner yg keje situ membebel dgn kawan dia ckp pasal daun yg bertaburan di atas lantai tu.. mmg la banyak daun lg pasal x sapu lg.. teruk tul.. sabo la dlu.. tgn ade 2 je.. nak buh baja lg nak mulching lg nak sapu lg nak bukak plastik lg nak buang sampah lg nak mcm2 la.. ish ish ish










After siap, kitorang bergerak ke KL plak g jalan pasar beli HAMSTER.. org tu bg pakej harga RM100 untuk 1 rumah 2 tingkat, serbuk kayu, makanan 1 pek & 3 ekor hamster (1 m + 2 f).. alamak, lupa nak tangkap gambar hamster tu so next time kalau aku rajin aku upload la gambar hamster nakal tu.. hehehe
hamster tu sangat nakal mcm budak kecik nakal sbb hyper sangat.. jaring tu dah nipis pin dia leh terbolos gak.. ape la punya nakal hamster ni.. nanti aku upload hamster ni ye.. comel sangat.. hehehe.. ok dong tata





Sehari Berhari Raya Aidil Adha

Ye semua.. sy mengaku sy cuma balik kg 1 hari je.. benci.. kne balik sebab dah xde masa nak potong pokok kat nilai.. ini adalah kerana esok aku kne pg org kawen.. hehehe..
next entri aku akan tulis pasal potong pokok plak ek.. hehhee.. okey, entri ni aku malas nak tulis ape pun sbb aku xtau nak tulis ape.. so ape kate kalau tgk je gambar2 yg aku hidangkan kepada anda semua..
~buah langsat~

~Pisang~

~Tgh bz memasak~

~Bz Bakar belacan~

~Sambal Belacan Resepi Mak Saye~

~Sebakul Buah-buahan~

~Farah & me~


Last thursday, aku n mira g cheras but jalan jem glr.. sampai2 sane je dah dekat kul 10 mlm tp cadang nak tgk wayang tp x jadi sbb nanti mak marah so ingat nak g karok tp xjd gak sbb takut mak marah gak.. hahaha.. lgpun mahal gler 1 kepala dpa kira rm32.. 3 org dah RM96, rugi kan.. ish ish ish..
So jalan2 g OSIM.. tgk UKIMONO.. cantik.. best pakai. gegar2 je.. hehehe kurus den..
ok, berbalik kepada perjalanan kami ke cheras, time lalu kat fitness first, tetiba terperasan ade bangunan nama CRY PLAZA.. x caya??? tgk gambar bawah ni..
haaa.. kan CRY PLAZA tu.. hehehe.. bangunan tu nama CRYSTAL PLAZA tp disebabkan STAL lampu terbakar so jd la CRY.. hehehe
Sambil2 jem ni ternampak plak HILTON HOTEL, tetiba teringin nak check-in situ, kala u la aku kaye, aku nak je try semua hotel kat KL + S'goR... tp yg 3-5 star je la.. yg nak roboh tu aku xnak la.. hahha.. Giler berangan.. hehehe







Jalan2 @ Alamanda

Last wednesday, aku and icam pg MMU atas arahan kakak ku kerana keretanya kehabisan bateri kerana dia tidak menutup lampu keretanya.. hehehe.. yang kelakar disebalik kisah kereta itu adalah kes jumper kereta.. nak tau pasal ape..
Kawan kak yong yang lelaki tu kate dia xde jumper sbb x beli lagi.. bulan depan baru nak beli coz harga jumper mahal sampai RM100++ padahal kat tesco baru RM10...hahaha kesian kesian
so after that kitorang g alamanda coz aku nak cari kasut tuk abg aku.. sian dia xde kasut.. ish ish ish.. so lepas jenjalan cari kasut, icam ajak g makan.. Disebabkan kitorang on diet so JOHNNY'S adalah tempat paling sesuai coz steamboat.. hehehehe
meh layan pics kitorang kat meja makan.. hehehe

Thursday, November 26, 2009

New ConTesT!!

Yeayyy.. ni adelah entri tuk war-war kan contest kedua yang akan aku jalankan.. ye, kali ni aku amik no unik iaitu pengunjung yang ke 5060.. No ni xde la unik mane pun cuma nak wat cam gempak je padahal aku amik sbb tu no belakang nombor telefon pejabat aku.. hehehehe..
So kali ni mesti amik masa mau 3 @ 4 bulan baru cecah no unik tu kan.. hehehehe.. anyway, try la dapatkan no tu ye kengkawan..
Selamat Mencuba..

Monday, November 23, 2009

YuCKssss!! hahaha

StaTmenT waT orG SaKit HaTi..

semalam member aku tag gambar kat FB then a few nama yg di tag tu mmg SANGAT SANGAT BERJAYA sehingga menyebabkan org lain sakit hari.. Fine la, mmg zaman skarang org banyak wat MLM but kne la hormat org tu nak ke xnak join kan.. ni x KONDEM org je tau..
Klik kat link bawah ni.. aku malas nak printscreen.. tp dorang sangat2 la rude.. bengang siot.. Ayat x bleh bla sampaikan korang rase macam dorang ni "TERSANGAT BAGUS" ckp org BODOH SOMBONG..
Ye aku faham pasal org 9/10 org yg berjaya itu adalah dr golongan yg berniaga tp bila dah masuk PAKSAAN tu dah bukan cara yg mengikut sunah.. Bla la dorang..
Aku rase cara kawan2 aku tarik org tuk join bende tu lg bagus sbb member2 aku tu TIDAK MEMAKSA seperti MSI dalam link tu.. Bengang gler.. Cishhhh..
Ish, Xleh terima kenyataan tul.. ish
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails