Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, November 28, 2009

okey.. seperti yang dijanjikan, entri aku potong pokok kat nilai.. pergh.. penat gler.. ye la dengan panasnyer, hitamnyer.. sangat penat.. but kitorang abis ontime la pasal habis2 je terus hujan menimpa bumi.. caya la...
pokok2 kat sni susah nak potong pasal tinggi lebih 5 kaki and client nak 3 kaki je.. so bayangkan la batang pokok dah liat susah nak potong.. perghh ayat x bley blah..
pokok yang kecik warna merah tu plak dorang duh potong 3 kaki gak tp pokok tu x sampai 3 kaki pun.. camne tu? nak cantum xleh so jalan yg diambil adelah meratakan ketinggian pokok tu je.. ish ish ish
tp yg x bestnyer adelah, one of the cleaner yg keje situ membebel dgn kawan dia ckp pasal daun yg bertaburan di atas lantai tu.. mmg la banyak daun lg pasal x sapu lg.. teruk tul.. sabo la dlu.. tgn ade 2 je.. nak buh baja lg nak mulching lg nak sapu lg nak bukak plastik lg nak buang sampah lg nak mcm2 la.. ish ish ish










After siap, kitorang bergerak ke KL plak g jalan pasar beli HAMSTER.. org tu bg pakej harga RM100 untuk 1 rumah 2 tingkat, serbuk kayu, makanan 1 pek & 3 ekor hamster (1 m + 2 f).. alamak, lupa nak tangkap gambar hamster tu so next time kalau aku rajin aku upload la gambar hamster nakal tu.. hehehe
hamster tu sangat nakal mcm budak kecik nakal sbb hyper sangat.. jaring tu dah nipis pin dia leh terbolos gak.. ape la punya nakal hamster ni.. nanti aku upload hamster ni ye.. comel sangat.. hehehe.. ok dong tata





No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails