Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, November 28, 2009

Last thursday, aku n mira g cheras but jalan jem glr.. sampai2 sane je dah dekat kul 10 mlm tp cadang nak tgk wayang tp x jadi sbb nanti mak marah so ingat nak g karok tp xjd gak sbb takut mak marah gak.. hahaha.. lgpun mahal gler 1 kepala dpa kira rm32.. 3 org dah RM96, rugi kan.. ish ish ish..
So jalan2 g OSIM.. tgk UKIMONO.. cantik.. best pakai. gegar2 je.. hehehe kurus den..
ok, berbalik kepada perjalanan kami ke cheras, time lalu kat fitness first, tetiba terperasan ade bangunan nama CRY PLAZA.. x caya??? tgk gambar bawah ni..
haaa.. kan CRY PLAZA tu.. hehehe.. bangunan tu nama CRYSTAL PLAZA tp disebabkan STAL lampu terbakar so jd la CRY.. hehehe
Sambil2 jem ni ternampak plak HILTON HOTEL, tetiba teringin nak check-in situ, kala u la aku kaye, aku nak je try semua hotel kat KL + S'goR... tp yg 3-5 star je la.. yg nak roboh tu aku xnak la.. hahha.. Giler berangan.. hehehe







No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails