Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, March 18, 2010

~Kek UnTuk TemPaHan~

 Moist Chocolate Cake
Size : 7 inch x 7 inch  @ 1 kg
Price : RM 28.00 

Tiramisu
Size : 7 inch x 7 inch
Price : Rm 33.00


Wednesday, March 17, 2010

BusiNeSS WeBsiTe!!

Kengkawan, sila-sila la untuk klik-klik kat blog business ni ye.. Tapi belum update sepenuhnya.. akan di update selalu.. TQ so much.. hehe

Monday, March 15, 2010

CameRon HiGhLanD {09 MaC 2010}

Lepas dari umah mertua kat tronoh, aku naik cameron hari selasa.. x banyak yg leh diceritakan kecuali habiskan duit shopping.. hahahaha.. i like.. 

Layan je la pic2 ni.. sejuk oooo angin bukan takat sepoi2 bahasa but siap kencang2 lagi.. caya la..

Sunday, March 14, 2010

TrOnOH {06 Mac 2010}

Salam semua.. lama rasanya x update blog ni.. almaklumla kat tronoh xde internet.. hehhehe.. ok fine.. the truth is, lappy adik ipar aku rosak.. haiyoo...So kisah di tronoh mmg banyak..

Firstly, tema kat sana adalah tema 1 Malaysia.. Nak tau pasal ape? meh kita tgk colour scheme dulu.. hehehe:

My pelamin combinasi : White, gold dan chocolate.
Mine n his Baju : Black, dutch pink and gold
The Meja Makan : White and chocolate
Bunga Manggar : Chocolate
Bunga telur dr belah aku : Purple

So, rupa2nya tersalah warna.. dorang ingat warna coklat.. but its ok.. xkisah la.. even pelik sket but dpt gak tema 1 malaysia tu.. hehehe.. kalau korang tgk pun rasenye xde la pelik mana pun.. ok ok je pun kan..


After kenduri tu, kitorang wat outdoor kat padang skolah area situ and g Kellies castle. Gile ar.. kat kellies casle skarang amik RM50 tuk wat photoshoot.. x bleh bla.. ish sib baik gambar lawa... so kalao korang nak tgk gambar tu ade kat blog official alfie..

Kalo nak pic lain lawati la
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails