Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, April 23, 2015

Surprise Surprise

Double surprise tuk mura. Berikut adalah kronologinya:

Surprise 1 (11/4/15 - Adam Lai Restaurant)

- aku konon balik kg.. 
- n yg lain ade plan sendiri

lepas maghrib sume dah bekumpul kat restoran. mira angkut dia g beli pet food. pastu mira konon2 nak belanja kak yong mkn kat restoran yg sama and bila dia turun je tetiba surprise!!.. tapi g xleh blah dia leh say thank you kat nina?? whattttt?? oi kitorang la yang bayar.. tapi surprise kan kan..

Surprise 2 (12/4/2015 - umah BFF mura iaitu muney)

kitorang dah plan bende ni dah lama dah. sampai one day tu mura ajak aku join g umah muney tp aku ckp tgk la dulu nak balik kg (mmg dah plan alasan ni lama dah)

on that day, mira n ana amik kitorang dr umah masing2 terus g umah muney.. tunggu pnya tunggu mura pun sampai. yang xleh tahan, dah nak kantoi sbb dia nampak kete..

"Eh, tu mcm ketera adik i je" diselamatkan dgn jawapan hubby muney "tu kereta contracor la. kan bnyk contractor tu"

masuk2 je umah muney jerit "mura here".. yg kitorang dok kat dapo tu mengelupur sbb lilin banyak sgt (nampak x dah tua) sampai x abis pasang.. terus g nyanyi g depan.. so surpriseeee.. pun dia amik nina dulu.. haishh




APRIL BIRTHDAY SHOUTOUT!!

HAPPY BIRTHDAY 

NORHASHIMURA SULAIMAN
&
SITI NUR FATHIEHA BT AZAHAR

this year ade celebration tapi birthday girl yg muda demam plak. 
so sambut gak la sbb birthdaygirl tua sihat.. 
kuang kuang kuang..


Kuang Hajo Mengkome @o@

Hahahaha.. blog ni dah lama x update.. tetiba ade budak ni dia baca pastu ketawa2.. kuag asam boboi tul.. pastu org belakang dia gatai2 bukak pastu ketawa2.. hahaha 

#throwback sangat..

Wednesday, April 8, 2015

hallo!!!

Wah.. lama nye x bukak blog ni.. hmm nak kata bz xde la sgt tapi buat2 bz tu banyak.. 

bye bye~~~
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails