Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, March 5, 2010

~The WinnEr iS~~

As i told before.. 1st come 1st serve.. huaaaaa.. and the winner is again.. MURA.. adoi.. stress aku.. so secara baik hati, aku telah mengambil keputusan untuk membeli barangan dari tanah tinggi untuk dia.. nanti aku belikan.. (dia kata nak strawberry shortcake as hadiah)

Hahaha.. jimat den.. so next contest ditutup dulu pasal dah 2 kali aku wat contest and dia gak menang.. nampak sangat la aku xde pembaca.. hahahaha..

Wednesday, March 3, 2010

AziRa & AwiE by AlfiE..

YaY.. updated by Alfie.. My official Cameraman.. yahooo.. 

U guys leh tgk kat Official website alfir kat  


layan..

Tuesday, March 2, 2010

yea yea.. ConTesT lalala

Hai tawan tawan.. 

contest dah nak sampai ke kemuncaknya.. kepada sesiapa yg hit the bean jar, sila2 la ikut syarat2 itu dan Pengunjung yang send e-mail PERTAMA sahaja yang akan diberikan hadiah.. muahaha..

Terima Kasih

Monday, March 1, 2010

AziRa & AwiE by ShaMiR AdNaN


This is second version of my wedding's picture.. tahen by Shamir Adnan.. ok .. Shamir is not my Official Photographer but aku suh dia bwk camera to snap2 time majlis ni.. Dia adelah one of the member dalam team majlisku.com .. so far dorang wat keje ok.. even ade pitching lari here n there.. ewah mcm akademi fantasia plak.. but so far dorang xde masalah.. but ADAM HARIS CATERING tu sangat la problem.. haiyooo... 

So meh la layan gambar2 ni ek.. haaa kalau nak tgk lagi sila la layari website Official Photographer aku iaitu alfie kat http://alfiearissa.wordpress.com/ .. harga dia berbaloi.. heehe


~SaNDinG - 27 FebRuaRi 2010~

Tarikh : 27 Feb 2010
Masa : 11.00 pagi - 4.00 ptg
Lokasi : Dewan Warga Emas, Seksyen 24, Shah Alam
Tema : Hitam + Putih

Wedding Planner : Majlisku (www.majlisku.com) ~even dorang dah try their best but ade benda yg slack but it's ok.. leh tahan lagi~

Catering : Adam Haris Catering ~ the most problem catering ever.. korang janji mcm2 but atlast hampeh.. nasi korang ade 3 pakej (MENTAH, HANGIT & LEMBIK).. catering datang lambat, hidang lambat.. siap meja pengantin + meja VIP pun xde makanan. Korang x memenuhi dan x menepati janji korang..[TOLONG JANGAN AMIK ADAM HARIS CATERING TUK WEDDING KORANG] dan disebabkan korang mak ayah aku marah kat aku.. korang jangan ckp pasni aku letak pasir dalam periuk korang.. aku dah cuba faham masalah korang but now korang xnak faham masalah aku.. i will bring this up.. THis Is not because of my parents.. dont blame themm @ dlm bahasa melayunya, jangan salahkan mak ayah saya.. okey.. do u understand english and malay?? hahaha

MuZik : Caklempong.com (www.caklempong.com) ~Awesome~

Official Cameraman : Alfie (www.alfiearissa.wordpress.com) ~ Berbaloi amik alfie ni.. give n take.. Berbaloi baloi~

Mangsa jd cameraman : Shamir (www.selphya.com) ~ mangsa aku even dia bukan  official fotografer.. hehe 

  Semua yg terjadi tanpa diduga, so minta kepada sesape yg suka mengata tu sila jangan salahkan tuan rumah pasal benda2 ni xpenah diduga akan terjadi.. Kepada sesape @ ibubapa anda yg mengata majlis ni teruk sila fikir balik, xkan la kita nak majlis huru hara.. Kalau nak salahkan aku pun xpe but if kalau bukan aku yg uruskan pun kalau dah bende2 camni nak jadi tetap akan terjadi.. sila salahkan KATERING anda dan bukan ORANG YANG MEMBAYAR.

Sunday, February 28, 2010

NiKaH~~~~

This is all my Nikah picture.. ade lagi but xbaek xpose bebanyak dlm ni.. muahahaha...
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails