Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Tuesday, April 13, 2010

~iTs Her BiRThDaY~

Semalam BESDAY KAK YONG...so dia agak sedeyh ar bila kitorang x wish.. poyo je.. but belambak je kawan2 dia yg wish.. hahaha.. dia dah tua okeyh dah < 2 Puluh 6 tahun> hahaha..

According to her blog http://mura-myjourney.blogspot.com/ dua nak kek cam kat bawah ni... manala kitorang nak cari kek yg ade duit camni.. adoiyai...


but the most meaningful present from me, my parents, family n herself is a vacation end of this week... This is the vacation that we have planned since last year... bukan sengaja pilih tarikh time besday dia tp time ni time AirAsia bagi tiket murah + Aku baru kawen.. hahaha.. so dont get us wrong when some people says "g cuti ade duit".. kitorang x mintak time2 camni masalah bertimbun2.. kalau au taun ni akan "kesesakan" tahun lepas xde la kitorang beli tiket.. Tiket bukan sikit kitorang beli but 8 tiket tuk 8 org.. kami bawak khemah.. yay.. hahaha

K la.. dah kul 8.05pagi.. nak siap g koje.. kang kat opis nak main FB plak.. tata..
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails