Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Wednesday, November 9, 2011

Penangan BOBOIBOY & UPIN IPIN!!

Dalam banyak2 citer katun kat dunia ni, cuma ade 2 je kartun animasi yang berjaya diamkan si kecik irfan tu.. yg paling dia minat ade lah BOBOIBOY.. tapi cuma theme song je pasal dia nak org nyanyi je.. cite x tgk pun.. ;)


Tapi kalau citer UPIN IPIN plak mmg start je dari theme song sampai abis dia tgk... Budak2 skarang ni mmg canggih la...



canggih kan skarang ni.. budak2 belum separuh tahun pun dah pandai nak mengupdatekan diri. pandai bezakan hp yg leh tgk video n yg xleh tgk.. betapa pandainye budak2 skarang..

(^_^)

Tuesday, November 8, 2011

Sila Lihat Budak Kecik Baju Biru!!

Trio Birthday!!

Last saturday kan raya qurban, aku balik kg 
(sbb turn hubby + wat qurban kat kampung lambor) .. 

kebetulan birthday anak buah cik abang si QISTINA ... so akak ipar kate nak celebrate... oh ye.. termasuk birthday belated ABAH  and advance SYUHADA

mlm tu makan kek + kfc + lemang (sebab raye) ^_^


kek yg berjaya menggemukkan pemakannyer.. kihkihkh



Qistina , Syuhada n Abah


Serbuuuuuuu !!!!!!


(^_^)

My Baby Boy!!

Diam tak diam my lovely encem boy dah nak masuk 6 mths 10hb nanti.. oh oh.. sudah bujang.. hikhikhik.. 

*************************************

Tapi sayang, air liurnye tetap meleleh sehingga kini.. Antara petua yg dah aku wat adalah :

1) Curi garam umah orang  ( / )
2) Curi garam kat kedai ( / )
3) Calit ngan span basuh pinggan yg dah digunakan ( x ) ~sian anak aku ;)

**************************************

Tapi kan aku rasa irfan ni nak tumbuh gigi la sbb asik gigit2 je pastu lidah pun cam tahan2 kegatalan gusi dia tu..
(aw mak, udah ade gigi nanti abis le mummy nye asik kene kokak je ngan irfan. bebintat2 le badan aku kne gigit dengan boboiboy ni)



APAN yang COMEL


Baby boy yg suke sgt2 main bola.. 
~ yg penat tu org yg dukung dia la..kan dia pandai jalan g ~


CUte kan...


BAby n Mummy


Baby n Papa


So Sweeeeeeeetttttttt
~actually, dia kne buli ngan mummy.. tgk pakai sarung tangan kan.. hehehe ~



Akal terbaru (baru smalam), dia nak main angin luar kete.. 

so we as parents yg dukung @ pegang dia ni kne aware ar sbb budak ni suke melonjak2 sampaikan dia dok situ kita kne peluk sekuat2nye tuk xbagi dia terlampau xcited.. hehehe

Projek Terkini... APAM COMEL!!

Awww.. lama nye la aku x update blog yg x berape nak glamer ni.. ni pun tetibe je nak update sebab dah ter sign in acc.. kihkihkih..

Now aku suka buat apam dot2 a.k.a apam comel.. comel kan.. kan.. kan.. hehehe.. Kalau nak order  pun boleh @_@.. hikhikhik..


manggo flava


Blueberry & strawberry flava


strawberry flava


manggo & strawberry flava


blue berry flava..

Ni actually kali ke 3 aku wat.. kali ke 2 aku wat cam pelik je kaler2nyer sbb baru aku pas di kukus warnanya akan jagi sekali ganda.. serammmmm..

x caye?? tgk ni


haaa.. kan aku dah kate...

~DONE~
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails