Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Tuesday, November 8, 2011

Projek Terkini... APAM COMEL!!

Awww.. lama nye la aku x update blog yg x berape nak glamer ni.. ni pun tetibe je nak update sebab dah ter sign in acc.. kihkihkih..

Now aku suka buat apam dot2 a.k.a apam comel.. comel kan.. kan.. kan.. hehehe.. Kalau nak order  pun boleh @_@.. hikhikhik..


manggo flava


Blueberry & strawberry flava


strawberry flava


manggo & strawberry flava


blue berry flava..

Ni actually kali ke 3 aku wat.. kali ke 2 aku wat cam pelik je kaler2nyer sbb baru aku pas di kukus warnanya akan jagi sekali ganda.. serammmmm..

x caye?? tgk ni


haaa.. kan aku dah kate...

~DONE~

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails