Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Tuesday, November 8, 2011

My Baby Boy!!

Diam tak diam my lovely encem boy dah nak masuk 6 mths 10hb nanti.. oh oh.. sudah bujang.. hikhikhik.. 

*************************************

Tapi sayang, air liurnye tetap meleleh sehingga kini.. Antara petua yg dah aku wat adalah :

1) Curi garam umah orang  ( / )
2) Curi garam kat kedai ( / )
3) Calit ngan span basuh pinggan yg dah digunakan ( x ) ~sian anak aku ;)

**************************************

Tapi kan aku rasa irfan ni nak tumbuh gigi la sbb asik gigit2 je pastu lidah pun cam tahan2 kegatalan gusi dia tu..
(aw mak, udah ade gigi nanti abis le mummy nye asik kene kokak je ngan irfan. bebintat2 le badan aku kne gigit dengan boboiboy ni)



APAN yang COMEL


Baby boy yg suke sgt2 main bola.. 
~ yg penat tu org yg dukung dia la..kan dia pandai jalan g ~


CUte kan...


BAby n Mummy


Baby n Papa


So Sweeeeeeeetttttttt
~actually, dia kne buli ngan mummy.. tgk pakai sarung tangan kan.. hehehe ~



Akal terbaru (baru smalam), dia nak main angin luar kete.. 

so we as parents yg dukung @ pegang dia ni kne aware ar sbb budak ni suke melonjak2 sampaikan dia dok situ kita kne peluk sekuat2nye tuk xbagi dia terlampau xcited.. hehehe

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails