Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Wednesday, June 30, 2010

~MaSaKan Hari iNi~

Hari ni aku wat 3 jenis makanan.. hehehe meh la tgk..

:: KEK BATIK ::



Kek batik ni aku wat time balik umah masa lunch hour td.. buat2 siap terus masuk fridge pastu terus balik opis balik..


:: KRISTAL BUAH-BUAHAN ::



Ni plak namanyer kristal buah-buahan.. resipi ni dpt dari dlm buku masakan yg aku beli.. Makanan ni sangat2 healthy pasal full of fruits.. so nice.. lg sedap kalau add uts.. nyum nyum.. Ni aku wat kat opis je..


:: POP CORN ::




ni plak homemade popcorn.. yes yes.. at last jd but time simbah caramelnyer abis kecut pop corn tu.. hahaha

Tuesday, June 29, 2010

~Fish WithOuT CHipS~

Ahaxxx.. aku wat fish n chips lg.. tp malangnye chips xde.. so kne panggil Fish without Chips la..


~Pak MaL Nasi Ayam seKsyeN 11~

Nasi ayam best.. time g smalam TV3 tgh wawancara owner gerai ni..


~FooD CourT JusCo KinTa CiTy~

nyum nyum makanan.. hehehe

Nasi Goreng Daging Merah

Nasi Goreng Patayya

Tom Yam Ayam

~Balik Lambor~

Hari ahad aku balik kg lambor.. saje balik tgk opah pastu sampai2 je tgk si harz n haziq tgh cat depan umah.. rupa2nyer budak cat u xdtg.. 

Ni la rupa umah opah lepas di cat dari warna putih kepada warna kuning.. sangat "RAJA".. Bila umah dah cantik leh ar Pengarah drama n filem guna umah opah tuk citer dorang.. slalu pun citer TAIN je kot.. mane tau ade TAIN THE MOVIE ke pasni.. umah opah dah cantik.. hehehehe


Tengok laki aku ni.. cambest je.. time ni mmg dah petang pasal nak tunggu mendung sket.. panas ooo hari tu..

Ni dah siap cat depan ngan area pintu..

Sempat lg nak amik gambar

Ni ondaway nak balik tronoh balik.. nak g kilang kopok ngan umah akak liza plak.. nak tgk baby..


~New BaBy~

At Last.. dpt gak aku tgk baby baru.. aku panggil BABY je pasal susah nak panggil nama.. hehehe.. Aku balik umah mak tronoh pastu ape lg main2 la dgn budak2 kecik ni.. sib baik masing2 ringan.. baby tu kecik je.. cuak gak nak angkat tp last day kat sana baru aku berani nak angkat.. hehehe.. kecik je tp baju besar gabak..

ni la baby nyer.. muka baby ni sebijik mcm kak long dia.. comei je..


Biasa la bila dah kat sana kne buli la dgn budak2 kecik tu.. jom layan gambar2 aku dan mereka..

ni adik time kitorang g tgk futsal pagi ahad tu..

kak long ngan mak cik ada time teman aku g potong rambut.. sangat x leh dok diam.. hehe

Ni plak time before aku pegang baby.. mengimpit je budak2 ni.. Time ni papa adik merajuk sbb adik lupakan papa dia bila makngah n ayah ngah dia balik tronoh.. hahaha

sian baby kne gomol ngan kakak2 dia.. ish ish


There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails