Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, July 15, 2010

~RaSaMaS SeKsYeN 7~~

Short entry ye.. malas nak tulis panjang2.. just nak comment food yg ade kat restoran rasamas ni,,, hmm


ni plak menu2 yg kitorang makan..

:: MEE BANDUNG ::



:: NASI AYAM ::



:: CHICKEN CHOP ::



:: SPAGETTI BOLOGNESE ::



:: 100 PLUS ::



:: COKE ::



:: ICED LEMON TEA ::


Tuesday, July 13, 2010

~LunCh SaBTu + PoTonG KeK~~

ahaaa.. ni lunch sabtu.. menu2 yg kitorang mkn pun simple je.. meh layan ..

:: SAMBAL UDANG ::



:: IKAN CENCARU MASAK LEMAK ::


:: PECAL ::



Lepas makan kitorang potong kek.. yuhuuu.. 

HAPPY BIRTHDAY TO MUHAMMAD LUQMAN HAKIM!!





~DinneR aT Tasik ResTauranT for BesDaY BoY~~

Jummat kami sefamily but without incik pawie telah makan di luar.. Incik pawie xde pasal keje.. bukan aku x ajak tp dia nak gak keje ari tu coz nak cuti ahad.. so wut to do.. nasib ar kan... Tujuan makan ni tuk celebrate besday boy iaitu adik busuk.. luqman hakim.. so layan la pic makanan2 ni.. sedap!!! kami makan di restoran RESTORAN TASIK INDAH...



:: IKAN BAWAL STEAM HALIA & BAWANG PUTIH ::


:: TOM YAM CAMPUR :: Hidangan wajib


:: KANGKUNG BELACAN :: Hidangan wajib


:: ASPARAGUS IKAN MASIN ::


:: UDANG MENTEGA ::


:: AYAM LEMON :: Hidangan wajib


:: YAM BASKET :: Hidangan wajib


:: COKE :: Hidangan wajib


Lepas kenyang kite balik la.. hehehe.. sedap2 kan.. nyum nyum

Monday, July 12, 2010

~~ChAr KueY TiAw~~

nyum nyum.. ni adelah kali pertama aku wat char kuey tiau.. rasa? incik pawie kate ok sedap.. sebab dia mkn 2 pinggan.. hahahaha.. sambil makan sambil aku paksa dia habiskan.. muahahahah...


ni la rupa ketiau aku.. nampak sedap kan.. ahaxxx tp masalahnyer udang aku hilang.......... haaa.. lupa plak, aku masak ketiau ni time berbuka hari jumaat lepas.. aku masak sepingan share 5 org pasal kitorang nak kuar g makan .. nak celebrate besday boboy.. hehehe
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails