Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, October 23, 2009

sesi kemas mengemas!!

Fuiyooo.. kitorang kemas opis bahagian stor.. Gler la.. nanti aku upload gambar selepas kemas sbb sebelum kemas aku x amik gambar.. yuihuu..

penat ni.. dah ngantuk... huhuhu.. tata

Thursday, October 22, 2009

DuRiAn!!


Naim bawak 5 biji durian ke opis..
kami macam xnak makan..
bila naim keluar, tetiba aziz masuk opis..
Lalu, aziz kopek sebiji durian dan makan separuh.. ade separuh lg dia x makan..
Lalu aku amik durian itu dan makan..
kak mila pula mengambil ulas durian dan makan..
Begitu juga kak yong..
Lalu kami membuka sebiji demi sebiji durian untuk dimakan kerana terlalu sedap..
Sehingga....
Sampai je biji yg terakhir, kami gagal tuk membuka durian itu..
Kami decide tuk berenti makan durian2 itu..
tetapi apabila naim masuk je dalam opis, kami menyuruh dia mengopek durian itu...
Kami makan sehingga kak yong mahu termuntah.. (sebiji tu je pun)
Dan akhirnya...
Kami berjaya menyebabkan opis berbau durian sepanjang hari.. hehehe..
Entri ini juga adalah entri tuk membuat nurul berasa cemburu kerana kami telah menangkap gambar untuk membuat cik nurul kita cemburu tahap puteri bunian.. hehehe













BaRbEr ShOp!!

Semalam kitorang pegi ke satu kedai gunting rambut kat seksyen 2 and ni je la kedai yg bukak lagi pasal kedai2 yang lain sume dah tutup.. adik aku ni plak selagi x malam selagi tu la dia x ajak.. Kedai dah nak tutup baru bising2 nak g potong rambut..
Entri ni juga adalah entri saje2 sebab aku xde bende nak post lg kat sni sbb xde idea.. hehehe
Nak post bende yg aku wat pun rasanyer x seswai pasal nanti org akan heboh2kan @ membawa berita yang xbest.. ala senang kata KANTOI.







Saat2 di Tol!!

Ni la keje aku bila aku dok sebelah pemandu di dalam kereta.. hehehe..
Gambar tol pun aku leh snap2..

















Wednesday, October 21, 2009

LayOut!!

Haiyoo.. sudah 2 kali saya tuka itu layout.. ni layout ala2 yang lama sebab dorang kate x lawa.. huhuhu

Yes Dah Dapat Entri..

Yeehaaaaaaaaaaaaaaa..

Aku dah berjaya masukkan linkwith kat dalam blog aku.. caya la...

Lepas ni leh la korang semua bukak link2 lama-lama aku.. hehehe

Daaaaaaaa.........

Lalalala!!!

Aku xde entri nak tulis... huhuhuhu bg idea plzzzzzzzz

Sunday, October 18, 2009

Baru jap tadi time aku nak masukkan kete ke dalam umah and tetiba ade satu MYVI putih tetiba je bawak laju and bila nampak org di tekan minyak dengan rakusnya.. Sikit je lg aku nak jd ARWAH sebab aku sipi2 je nak di langgar..
Ape yg aku x puas hati tu, nape la dia drive laju kat kawasan perumahan.. kalau ko rase yg ko nak test kete ko yang MAHAL tu, ko pg la tempat yg xde makhluk yg duduk kat situ.. ni x, dah terang2 la sepupu aku nyer kete tu lampunyer terbukak + pintu pun bukak and aku yg BESAR GABAK ni pun ade berdiri kat situ, xkan la xnampak..
Aku tau la ko tu kawan2 dgn anak org kaya (kete tu datang dari umah one of my neighbour) tp xkan la ko nak langgar semua bende kan.. Xpun, kalau ko gaduh ngan gf @ gay ko pun, xpayah la drive sampai ko nak langgar org..
Cuba bayangkan tetiba ko tekan minyak pastu kete ko terbabas masuk dalam sirim tu, pastu meletup macam citer hindustan tu baru ko tau langit tinggi ke rendah..
Sedih gler ngan makhluk2 belagak macam pemilik kete MYVI SE plate no NCA**** warna putih..

RONGGENG time!!!!

ini adalah lagi 1 entri malas nak tulis.. so layan je gambar2 yang ade.. dan semuanya tidak di edit sedikit pun.. hehehe
Kucing ni beronggeng sampai telentang.. hahaha

Zack's RecePtiOn

I'm just back from malacca.. After wedding reception ape lagi, BERONGGENG la.. hehehe tp for this entry aku just letak gambar sekitar wedding kat simpang ampat tu je..
Layan..












AzuA's ReCePtiOn

Haloooo.. ni semua adalah gambar2 wedding azua smalam yang ade dalam hp aku je.. hehehe
layannn....







DI DALAM NAZIR & AZUA ADA AZIRA..
x cye?? tgk pic bawah ni.. hehehe



There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails