Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, June 4, 2011

Baru 25 hari... ade lagi 19 hari..

Nak g jenjalan... 

Bosannyer..

Sian Baby Irfan asik tgk tv je.. Kalau x tido dia menyusu sambil tgk tv...

Baby Irfan pun dah pandai meragam..

Nak g jalan-jalan...

Sunday, May 29, 2011

DAY 1 - DAY 20..

Woot woot.... sudah 20 hari rupanya umur MUHAMMAD ELSHAFI IRFAN.. dah separuh perjalanan dan ni.. ye la dah separuh perjalanan pantang la.. bukan dia pun.. hehehe 

Sekarang ni aku ade masalah dengan kulit.. kulit aku naik ruam2 pastu cam ade bubble2 air.. bende ni jadi lepas pakai PARAM.. yg best tu setiap anggota badan ade.. tangan ade.. kaki ade.. badan ade.. yg paling tragis adelah bawah bibir.. tu yg tragis tu.. part lain ok lagi.. pedih leh tahan tp  bila sampai bab muka mmg sakit.... jadi monyet gak la tergaru2 sane sini.. La ni aku dah stop pakai sebab bintik2 tu bukan kat aku je tapi ade plak kat irfan.. so secara rela hati dah gembiranya aku stop dulu... muahahaha

So.. sebenarnya ari ni aku update saje nak letak gambar2 Irfan starting from day 1 to day 20.. hari2 aku post gambar irfan kat FB.. hahaha batak sungguh sebab aku kan guna android so membatakkan diri je la... hahahahaha...

 mari layan gambar2 baby Irfan...

DAY 1


DAY 2


DAY 3


DAY 4


DAY 5


DAY 6


DAY 7


DAY 8


DAY 9


DAY 10


DAY 11


DAY 12


DAY 13


DAY 14


DAY 15


DAY 16


DAY 17


DAY 18


DAY 19


 DAY 20








There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails