Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Sunday, August 22, 2010

~ADE SPIDER BESAR~~

ASSALAMUALAIKUM

wahhhh.. sangat lama gitu aku x update.. Ala.. korang pun tau kan aku bz.. ahahaha.. bz la gak... bz wat kuih, bz gerai, bz opis n bz main game kat facebook.. wakakaka.. 

Hari ni aku bz gak tp sian tgk cik abg ni penat so aku suh dia tido dlu before nak g settlekan umah sewa tu.. sambil2 tu leh la aku berblogging.. hehe..

Hmm.. sedar x sedar dah dekat separuh bulan dah puasa.. x terase plak ahahaaha...

Ade entry bergambar tu diupload tp masalahnye aku malas malas dan malas tuk update.. huaaaa.. ni pun aku rasa baik aku main game.. hehehe..

k la.. aku nak sambung main game n packing all the thing yg nak di bawak pindah.. hehehe.. 

SELAMAT BERPUASA SEMUA!!
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails