Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, July 27, 2012

KLEBANG ORIGINAL COCONUT SHAKE

Lokasi di Klebang, melaka.. aku sedar2 je dah sampai.. almaklum la naik bas.. hahaha


COCONUT SHAKE yang AWESOME.. Minum time panas sangat la BEST.. dengan rasa crunchy2 kelapanya dgn ice cream vanila lagi.. wahhhh.. MABELES!!


Kedai ni ada 2.. yg ni kat tepi jalan tu khas tuk tapau je.. kedai yg tuk minum plak kat belah dalam sket..


Sebenarnya kedai ni xde jual makanan dgn pilihan..bermaksud menu yg ada cuma nasi lemak bungkus, bihun bungkus dan juga kuih muih sahaja.. yang lain xdok.. 

kesimpulannya, mmg sedap la makan nasi lemak dgn coconut shake ni.. nyum nyum

Thursday, July 26, 2012

Sabar Je La Bila dapat Jiran SENGAL!!

Lepas keje smalam, aku balik rumah terus.. tanpa incik pawie sbb dia ot.. Lepas je maghrib budak2 dah start main mercun.. pung pang pung pang..

Tiba2 aku dengar bunyi mercun kuat meletup.. ok aku diam.. bunyi kuat lagi.. aku diam lagi.. bunyi yg ke 3 kuat jugak n sah bunyi dlm pagar aku.. bunyi yg ke 4 something kene cermin depan rumah aku.. terus aku bangun bukak pintu tgk luar JIRAN yg merupakan BAPAK BUDAK (sebelah rumah) tgh main mercun..

Bukak2 pintu, aku jeling dia. bila dia perasan aku jeling terus dia blah.. aku tgk porch aku mmg ada kulit serpihan mercun tu.. Yang aku bengang tu serpihan tu antara kereta dan moto.. Cuba bayangkan mercun tu kene kete pastu kete meletup?? pastu aku ngan anak aku dok dlm tu kalau terbakar skali camne? 

Xpaham aku ngan jiran sebelah ni, dulu putung rokok ko baling, sampah sarap ko baling ni bila aku dah tembok dinding tu ko balng mercun plak.. Otak ko x berfungsi ke? kalau aku tau la ko makin BODOH BUSUK HATI, aku tembok terus je sampai kedepan.. XDE JIRAN MACAM KO PUN XPE LA.. XLUAK PUN.. dapat jiran BANGANG pun wat pe.. MENYUSAHKAN ORG JE..


Wednesday, July 25, 2012

Sesi pantang lepa!!

Ni la aktiviti irfan bila dilepaskan.. adoi la


jangan risau ye.. dia ada yg pegang @ tunggu kat bwh tangga tu.

JUALAN GUDANG CRISPY!!

Salam satu SHAH ALAM!! haha

hari jumaat 17hb, ada jualan gudang cekolat kat seksyen 16.. jumaat kan rehat panjang jadi kami pun g kilang cekolat tu memborong cekolat.. ni kali ke 2 kali ke ke 3 kali ntah kitorang g kilang tu borong cekolat-cekolat tu..

nurul beli 2 set cam ni

kami punya..



FootBall Trip ~Melaka~

First time bawa irfan naik bas.. huh.. penat.. malas nak tulis boleh kan.. nak tempek gambar je la ye.. 

gerak kul 8.00pg dr pejebat pos besar shah alam.. 

Sampai2 terus g tempat sejarah ni.. (lupa nama tempat tu) kuikuikui










di padang kul 5 petang

papa irfan no 4

dana game by PKR.. (sorry ye, sy bukan ahli politik)


irfan ngan UNCLE JINGGO kesayangan dia.. adoiii

dalam kul 11 malam baru sampai rumah.. penat seh.. 



There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails