Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, July 30, 2009

Aku??? SamPah.. Kosong!!

Aku mmg mengaku yg aku x suka dia.. Aku x suka seluruh keluarga dia.. ye la kan kalau nak di bandingkan aku dgn dia, dia lg bagus dari aku.. sume org suka dia.. Xjahat mulut cam aku, x banyak ckp, x buat org rasa x selesa, x menyusahkan org..

aku??? Aku mmg x mcm dia, aku x sesempurna dia.. ape yg aku patut bangga dgn diri aku?? xde.. kosong.. aku xde ape2.. belajar pun bodoh.. Buat rugi duit mak bapak aku je.. Ape yg aku buat tuk naikkan syarikat??? XDE.. kosong.. hampas.. Sampah masyarakat...

Tp xpe la.. aku pun x lama kat sana... Jd xde la org rasa aku menyusahkan lg kat sana.. Setiap yg aku lakukan semua satu kesalahan semata-mata..

So no different at all.. I'm Just an Idiot and Loser person for the rest of my life.. As usual, Idiot must know where the loser should be.. Its ur fate.. Kosong!!!

LanTak La!!

Sukati korang la nak ckp pe.. korang pun same gak.. ade je pun korang panjangkan citer.. ye la aku je pun yg teruk.. pape je la... Mmg aku je yg tak betul pun dari dlu.. ikut korang la nak ckp ape.. yg dosa pun aku je pun kan.. mulut macam sial kan aku ni..

Wednesday, July 29, 2009

TODAY ACTIVITIES!!!

Today i had an emergency site visit somewhere rawang.. New factory actually.. lupo plak nak capture some pictures there.. (pergh.. speaking london ~ PRACTISE MAKE PERFECT~)


oKoK.. next.. ;p


Dari rawang aku singgah jap kat BAGUS sec 13.. beli barang wat cup cake.. (mengulor jap) abis gak la dlm rm85++ tuk belik barang2 tu.. xpe2.. lg pun beli brg nak wat dadih skali.. hehe..


Pastu aku g PKNS amik org2 opis g makan kat luar.. mula2 nak mkn PIZZA HUT tp tuka g kat ANTAN BATURA TASIK SHAH ALAM... ingatkan ade la makanan best tp nasi campur je yg ade.. nak xnak mkn je la..

Rase cam x kenyang (xsedap sbb tu rasa x kenyang) so sampai PKNS, aku ngan nurul g MCD g beli set value meal..



Lepas tu ade org datang mintak tlg wat surat n kitorang "POW" iced blanded sorang satu.. hahaha happy je "POW" org.. Aku biasa la order MOCHA ICED BLANDER tanpa segan silunyer.. hehe..

Rezeki jgn di tolak, musuh nak cari pun leh tp LU PIKIR LA SENDIRI.. ( eleh, x wat ape pun org benci @ nak jd musuh) tul x???


Tuesday, July 28, 2009

Saje2 je upload!!!


HOBI SEBELUM TIDO

Baca komik!!


BARANG DARI YG TERSAYANG


Frame + Keychain

JAMINAN SEMASA SUSAH

Tabung Kepala Bear bear


MINUMAN TENAGA & KESIHATAN

ECPI WATER.. Im Loving It!!



SO SO KEJAM!!!


Petang td kitorang dpt satu surat sumbangan dari satu jabatan kerajaan ni.. ish ish ish.. suka2 je dia tuka nama arwah atok aku.. Nama arwah TONEK tp dorang tulis TONGEK.. kejam glerrrr....

TEMPAHAN BAJU + JAHITAN MANIK!!!

Kat sni ade sample jahitan manik... kalau nak order msg2 @ comment k.. tata

Contoh bahagian tgn..



Contoh bahagian bawah...


TUDUNG "DATO' SITI NURHALIZA"

Hari ahad ari tu aku g Pasar Tani kat Stadium.. Kak yong ajak sbb nak cari tudung.. Setelah jalan-jalan dalam pasar tani tu akhirnyer jumpa gak dgn tudung tu... TUDUNG SITI NURHALIZA hehehe.. Dlm kete ape lg... try la pakai n APE YG PENTING... KERJASAMA.. eh bukan la.. APE YG PENTING... JAMBUL KASI KLUAR.. Oraittttt..


Biru + Hijau


Purple + Pink

Monday, July 27, 2009

SMAN JENTIK-JENTIK.. HEHEHE


Hari ni aku nak upload resit bayar kompaun jentik2.. hehehe.. (berbangga dgn pembayaran sama n jentik-jentik ~APAAAA DA)

CAYA LA!!!

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails