Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Wednesday, July 29, 2009

TODAY ACTIVITIES!!!

Today i had an emergency site visit somewhere rawang.. New factory actually.. lupo plak nak capture some pictures there.. (pergh.. speaking london ~ PRACTISE MAKE PERFECT~)


oKoK.. next.. ;p


Dari rawang aku singgah jap kat BAGUS sec 13.. beli barang wat cup cake.. (mengulor jap) abis gak la dlm rm85++ tuk belik barang2 tu.. xpe2.. lg pun beli brg nak wat dadih skali.. hehe..


Pastu aku g PKNS amik org2 opis g makan kat luar.. mula2 nak mkn PIZZA HUT tp tuka g kat ANTAN BATURA TASIK SHAH ALAM... ingatkan ade la makanan best tp nasi campur je yg ade.. nak xnak mkn je la..

Rase cam x kenyang (xsedap sbb tu rasa x kenyang) so sampai PKNS, aku ngan nurul g MCD g beli set value meal..



Lepas tu ade org datang mintak tlg wat surat n kitorang "POW" iced blanded sorang satu.. hahaha happy je "POW" org.. Aku biasa la order MOCHA ICED BLANDER tanpa segan silunyer.. hehe..

Rezeki jgn di tolak, musuh nak cari pun leh tp LU PIKIR LA SENDIRI.. ( eleh, x wat ape pun org benci @ nak jd musuh) tul x???


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails