Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, January 15, 2010

MooD TerBaRu

salam semua...

Aku sangat penat kebelakangan ni.. Siang pejabat malam rumah.. Mmg rutin mcm tu but ntah.. Rasanya gara2 bln lepas kan tiap2 jumaat cuti.. So mungkin mood cuti tu terkurung dalam diri.. Ewah...

Sebenarnya aku sibuk sket.. Walaupun agak2 lapang pasal aku kekadang telupa kerja pe nak wat.. ade 1 keje u aku x mula pun lagi.. Nanti bila ditanya. Haaa padan muka..

Malam billa balik dah kne siapkan bende2 nak guna time bln 2 tu.. Ish penat tau..

Ni dah ngantu but aku rase cam susah nak tido.. Padahal ngantuk tahap gaban ni plus aku sedang berkimono.. Muahahaha..

K la kengkawan.. Jumpa lagi..

Wednesday, January 13, 2010

SuKa GLer Lagu Ni


Layan ar lagu ni.. ntah xtau nape aku suke gler lagu ni siap wat ringtone lagi.. Lagu ni lagu lama time aku kecik2 kot.. tapi mmg kalo org dgr mesti dorang ckp aku layan karat.. hahaha. xde hal la.. aku suke gler lagu ni even xde bwk pape makne.. i likeeeeeee...


Tuesday, January 12, 2010

yay!!!!!

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.. Yay kawan2.. Saya telah berjaya menurunkan berat badan.. Yuhuuu..

Walaupun x banyak tp ade la gak turun 8kg dalam masa x sampai 2bulan.. and inch pun dah kurang sebanyak 3 inci.. Yay again..

I'm happy.. But i'm still need to reach 60kg.. So kne la kurangkan berat.. Banyak gak puluh2 lg but i can do it.. Caya la..

Sunday, January 10, 2010

PeRTemUaN TerBaru

Assalamualaikum semua.. Tadi dlm kul 8.30++ pm, mazlina dtg umah aku but busu call aku dia lambat bout an hour.. so bende xleh bincang if the owner xde.. so sembang2 dlu dgn mazlina before proceed dgn perbincangan dgn Busu..

Cerita punya cerita, busu pun sampai.. After bincang balik, kitorang nak g jumpa org catering baru leh contd bende2 ni...

So far, pelamin tu xde masalah but the food la.. hmm nanti la aku update kisah ni...
There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails