Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, May 8, 2010

Telah Di Update~~

Salam kawan2.. lupa nak wat advertisment tentang blog shop ni.. hehehe.. 

http://www.bazaarku2010.blogspot.com/

telah di update dengan beberapa barangan baru.. akan datang akan di update lagi.. jadi sokongla kami.. terima kasih

Monday, May 3, 2010

DIGI vs CELCOM

Siti Malaysia - Japan & Korea ambassador

Siti Malaysia is Sailing to Japan & Korea!!! An ambassador of Malaysia comes to life with this Virtual Character created by Fly Studio. With the feminine & graceful animation style, Siti brings not only Malaysia Scenery to Oversea but also the level of local animation to a new standard. Despite cheerful character animation, a touch of 3D Character disguise under Manga Style Animation also makes the Character & Video an eye candy for viewers.



~Kawen kat Tronoh - By My OP~

ni album last tuk majlis kawen-kawen ni.. penat nak upload dah.. pas ni leh tulis entry lain... hahahah.. so layan la pics yg kat tronoh ni.. sangat sempoi..

During makeup.. ok make up ni.. aku masih comei..

My Lovely MOO MOO.. muaxxx

ni gambar yg comel pasal yg lain muka x blyh bla coz aku tahan panas.. huaaa

Abg baju hijau ni la yg mengerah tenaganya membawa bunga satu malaysia.. hahaha Purple siot... 

Nice.. really like this..

yg pegang kipas ni la temanku dikala aku xkenal sesape.. sepupu yg baek.. thanx along..

Makcik2 dan sepupu2 belah mak 
alalala... mak mertua + mak + pawie + zirafahmuda + ayah + apak mertua.. ahaxxx

Ni plak my in Law.. hehehe

Ni plak group TRONOH 04.. kebanggaan laki aku.. Dia syg gler dgn dorang.. fine fine..

Posing jgn x posing

Outdoor 1st session.. kat padang bola blakang skolah tronoh tu.. Kereta ni n viola menjadi motip utama ye kawan kawan.. disamping itu, tq so much tp adek n along pasal teman kitorang.. 

Outdoor 2nd session plak kat Kellie's castle.. Skarang kellie's kalau nak masuk wat wedding shooting kne charge RM50.. dah sampai masuk bayar je la... ish ish ish.. mmg banyak gambar tuk album yg ni.. penat dan panas but berbaloi... 

kalau x caye tgk la last pic ni.. kitorang berempat dah sangat serabai dah.. hehehe.. abes amik gambar ape lagi.. masuk kete terus balik.. hahaha

Layan Video dari les' copaque

AJAR ANAK MENJERIT DAN MENGGIGIT


BIARKAN ANAK MENANGIS



IKLAN BAS SEKOLAH




TALI PINGGANG







RASUAH


Sunday, May 2, 2010

~Sanding Shah Alam - By my OP~

ececeh... ehem ehem.. ni plak album yg belah aku time kat dewan tu.. ye kawan kawann.. meh tgk meh..

ok fine.. kasut ni mahal.. ish.. leh x aku pakai tuk masuk pejabat..

korang mesti jeles kan.. aku makeup dalam gym.. ehem ehem tuan haji tu bagi kitorang guna bilik ni.. best best... tq tuan haji..

sesi bergambar before berarak.. gile ko xnak begambar.. mau tido pasal siap awal sket je berfore waktunyer...

hi la dayang2 yg baik hati dan bermurah hati mengikut arahan kitorang.. hehehe.. sian kan but sayang semua.. 

nak comment ape ek.. Hmmm... NICE!!

Amin...

Tq so much my lovely sistah... both of u mmg best ar.. thanx mijie coz jd pengapit akak.. Mimi tq datang ek... muah

ni bukan kusyuk ek.. ni tgh menghayati setuap butir nasi yg masuk dalam pinggan..

aku tgh menyampaikan ketidakpuasan hati aku.. segan siot..

i like!!... fine ni la KEK ULAT BULU... hehehe

Kawan2 sekolahku... tq guys...

comel x budak ni... geram kan rase cam cubit2 pipi je...

mira and "ROMBONGAN CIK KIAH"

Family belah en. pawie

Yang depan ni la my OP - pic taken by Azim.. 

Bersuka-suki di dewan.. yay!!

Poyo kan... heheh

dengan nurul (time ni dia kurus sket je) hahaha.. 

Nak bergambar dgn kak mila tp dia rushing plak.. kalau x mesti leh amik gambar dgn my boboy n adik iparku thieha..hahahaha..

Family aku.. aku ade kat belakang tu.. kalau terer cari la aku...

Outdoor kat dataran shah alam yg padang tu... with my siblings n also with nana n yanie.. thanx sume... walaupun hp asik berbunyi je suh balik dewan...

And at last... kat tasik shah alam.. ala yg kat tempat ade air terjun tu.. yg kat belakang kedai kopi 2 a.k.a sebelah muzium.. kalau x tau tempat tu google le.. muahahahaha..

So.. ape pendapat semua?? nak lagi... leh tunggu entri lagi 1 ek.. ala belah tronoh lak.. lagi best... comel sgt2.. aku memang comei... yay!!



There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails