Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Monday, May 3, 2010

~Kawen kat Tronoh - By My OP~

ni album last tuk majlis kawen-kawen ni.. penat nak upload dah.. pas ni leh tulis entry lain... hahahah.. so layan la pics yg kat tronoh ni.. sangat sempoi..

During makeup.. ok make up ni.. aku masih comei..

My Lovely MOO MOO.. muaxxx

ni gambar yg comel pasal yg lain muka x blyh bla coz aku tahan panas.. huaaa

Abg baju hijau ni la yg mengerah tenaganya membawa bunga satu malaysia.. hahaha Purple siot... 

Nice.. really like this..

yg pegang kipas ni la temanku dikala aku xkenal sesape.. sepupu yg baek.. thanx along..

Makcik2 dan sepupu2 belah mak 
alalala... mak mertua + mak + pawie + zirafahmuda + ayah + apak mertua.. ahaxxx

Ni plak my in Law.. hehehe

Ni plak group TRONOH 04.. kebanggaan laki aku.. Dia syg gler dgn dorang.. fine fine..

Posing jgn x posing

Outdoor 1st session.. kat padang bola blakang skolah tronoh tu.. Kereta ni n viola menjadi motip utama ye kawan kawan.. disamping itu, tq so much tp adek n along pasal teman kitorang.. 

Outdoor 2nd session plak kat Kellie's castle.. Skarang kellie's kalau nak masuk wat wedding shooting kne charge RM50.. dah sampai masuk bayar je la... ish ish ish.. mmg banyak gambar tuk album yg ni.. penat dan panas but berbaloi... 

kalau x caye tgk la last pic ni.. kitorang berempat dah sangat serabai dah.. hehehe.. abes amik gambar ape lagi.. masuk kete terus balik.. hahaha

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails