Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Sunday, May 2, 2010

~Sanding Shah Alam - By my OP~

ececeh... ehem ehem.. ni plak album yg belah aku time kat dewan tu.. ye kawan kawann.. meh tgk meh..

ok fine.. kasut ni mahal.. ish.. leh x aku pakai tuk masuk pejabat..

korang mesti jeles kan.. aku makeup dalam gym.. ehem ehem tuan haji tu bagi kitorang guna bilik ni.. best best... tq tuan haji..

sesi bergambar before berarak.. gile ko xnak begambar.. mau tido pasal siap awal sket je berfore waktunyer...

hi la dayang2 yg baik hati dan bermurah hati mengikut arahan kitorang.. hehehe.. sian kan but sayang semua.. 

nak comment ape ek.. Hmmm... NICE!!

Amin...

Tq so much my lovely sistah... both of u mmg best ar.. thanx mijie coz jd pengapit akak.. Mimi tq datang ek... muah

ni bukan kusyuk ek.. ni tgh menghayati setuap butir nasi yg masuk dalam pinggan..

aku tgh menyampaikan ketidakpuasan hati aku.. segan siot..

i like!!... fine ni la KEK ULAT BULU... hehehe

Kawan2 sekolahku... tq guys...

comel x budak ni... geram kan rase cam cubit2 pipi je...

mira and "ROMBONGAN CIK KIAH"

Family belah en. pawie

Yang depan ni la my OP - pic taken by Azim.. 

Bersuka-suki di dewan.. yay!!

Poyo kan... heheh

dengan nurul (time ni dia kurus sket je) hahaha.. 

Nak bergambar dgn kak mila tp dia rushing plak.. kalau x mesti leh amik gambar dgn my boboy n adik iparku thieha..hahahaha..

Family aku.. aku ade kat belakang tu.. kalau terer cari la aku...

Outdoor kat dataran shah alam yg padang tu... with my siblings n also with nana n yanie.. thanx sume... walaupun hp asik berbunyi je suh balik dewan...

And at last... kat tasik shah alam.. ala yg kat tempat ade air terjun tu.. yg kat belakang kedai kopi 2 a.k.a sebelah muzium.. kalau x tau tempat tu google le.. muahahahaha..

So.. ape pendapat semua?? nak lagi... leh tunggu entri lagi 1 ek.. ala belah tronoh lak.. lagi best... comel sgt2.. aku memang comei... yay!!



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails