Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, October 22, 2009

BaRbEr ShOp!!

Semalam kitorang pegi ke satu kedai gunting rambut kat seksyen 2 and ni je la kedai yg bukak lagi pasal kedai2 yang lain sume dah tutup.. adik aku ni plak selagi x malam selagi tu la dia x ajak.. Kedai dah nak tutup baru bising2 nak g potong rambut..
Entri ni juga adalah entri saje2 sebab aku xde bende nak post lg kat sni sbb xde idea.. hehehe
Nak post bende yg aku wat pun rasanyer x seswai pasal nanti org akan heboh2kan @ membawa berita yang xbest.. ala senang kata KANTOI.







No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails