Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Tuesday, June 29, 2010

~New BaBy~

At Last.. dpt gak aku tgk baby baru.. aku panggil BABY je pasal susah nak panggil nama.. hehehe.. Aku balik umah mak tronoh pastu ape lg main2 la dgn budak2 kecik ni.. sib baik masing2 ringan.. baby tu kecik je.. cuak gak nak angkat tp last day kat sana baru aku berani nak angkat.. hehehe.. kecik je tp baju besar gabak..

ni la baby nyer.. muka baby ni sebijik mcm kak long dia.. comei je..


Biasa la bila dah kat sana kne buli la dgn budak2 kecik tu.. jom layan gambar2 aku dan mereka..

ni adik time kitorang g tgk futsal pagi ahad tu..

kak long ngan mak cik ada time teman aku g potong rambut.. sangat x leh dok diam.. hehe

Ni plak time before aku pegang baby.. mengimpit je budak2 ni.. Time ni papa adik merajuk sbb adik lupakan papa dia bila makngah n ayah ngah dia balik tronoh.. hahaha

sian baby kne gomol ngan kakak2 dia.. ish ish


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails