Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Wednesday, November 9, 2011

Penangan BOBOIBOY & UPIN IPIN!!

Dalam banyak2 citer katun kat dunia ni, cuma ade 2 je kartun animasi yang berjaya diamkan si kecik irfan tu.. yg paling dia minat ade lah BOBOIBOY.. tapi cuma theme song je pasal dia nak org nyanyi je.. cite x tgk pun.. ;)


Tapi kalau citer UPIN IPIN plak mmg start je dari theme song sampai abis dia tgk... Budak2 skarang ni mmg canggih la...



canggih kan skarang ni.. budak2 belum separuh tahun pun dah pandai nak mengupdatekan diri. pandai bezakan hp yg leh tgk video n yg xleh tgk.. betapa pandainye budak2 skarang..

(^_^)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails