Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Monday, March 1, 2010

~SaNDinG - 27 FebRuaRi 2010~

Tarikh : 27 Feb 2010
Masa : 11.00 pagi - 4.00 ptg
Lokasi : Dewan Warga Emas, Seksyen 24, Shah Alam
Tema : Hitam + Putih

Wedding Planner : Majlisku (www.majlisku.com) ~even dorang dah try their best but ade benda yg slack but it's ok.. leh tahan lagi~

Catering : Adam Haris Catering ~ the most problem catering ever.. korang janji mcm2 but atlast hampeh.. nasi korang ade 3 pakej (MENTAH, HANGIT & LEMBIK).. catering datang lambat, hidang lambat.. siap meja pengantin + meja VIP pun xde makanan. Korang x memenuhi dan x menepati janji korang..[TOLONG JANGAN AMIK ADAM HARIS CATERING TUK WEDDING KORANG] dan disebabkan korang mak ayah aku marah kat aku.. korang jangan ckp pasni aku letak pasir dalam periuk korang.. aku dah cuba faham masalah korang but now korang xnak faham masalah aku.. i will bring this up.. THis Is not because of my parents.. dont blame themm @ dlm bahasa melayunya, jangan salahkan mak ayah saya.. okey.. do u understand english and malay?? hahaha

MuZik : Caklempong.com (www.caklempong.com) ~Awesome~

Official Cameraman : Alfie (www.alfiearissa.wordpress.com) ~ Berbaloi amik alfie ni.. give n take.. Berbaloi baloi~

Mangsa jd cameraman : Shamir (www.selphya.com) ~ mangsa aku even dia bukan  official fotografer.. hehe 

  Semua yg terjadi tanpa diduga, so minta kepada sesape yg suka mengata tu sila jangan salahkan tuan rumah pasal benda2 ni xpenah diduga akan terjadi.. Kepada sesape @ ibubapa anda yg mengata majlis ni teruk sila fikir balik, xkan la kita nak majlis huru hara.. Kalau nak salahkan aku pun xpe but if kalau bukan aku yg uruskan pun kalau dah bende2 camni nak jadi tetap akan terjadi.. sila salahkan KATERING anda dan bukan ORANG YANG MEMBAYAR.

2 comments:

  1. Thanks azira sbb beri kepercayaan kepada kami untuk teruskan majlis azira walaupun dugaan yang sgt melampau azira dan kami tanggung... Semoga azira heppy selalu.. tapi ayat azira mmg tak bley blah... "cameraman mangsa".... hahhahh hadoi2... ;p Nanti mai penang jgn lupa habaq, kita pi pusing round2 punya... uhuhuhu.. Selamat Pengantin Baru... :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails