Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Monday, November 16, 2009

JumPa Kat YouTube...

Masa aku baca2 blog2 org, aku jumpa this video.. so ape pendapat anda???
Mengikut komen yg aku baca kat youtube tu, those student dah kne buang skola + this video dah jd kes polis.. but tu komen je la..
Dalam dorang MENGHINA solat tu dorang X SEDAR sebenarnya dorang MEMUJI ALLAH..
If tgk date of the video di upload, macam baru coz tarikh upload video tu pada 20 oct 2009.. but xtau la if video ni dah lama ke ape.. hmmm


2 comments:

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails